![]() |
31lv Pall 71/59 Jak nim zarobić po hacku?
Witam mam pewien problem... Po roku przerwy zalogowałem się i witam postać bez eq i pustka w depo :| . Teraz taki problem jak mogę zarobić na non-pvp [Nerana] takim palkiem? Jedyne co mam to BP rsów. Nie wiem jak jest teraz więc pytam was, z góry dzięki :>.
|
Czy to ku*wa jest jest propozycja poradnika czy ty czytać nie umiesz??
|
1. Nie ten dzial
2. Nowa postac albo idz na trolle |
Wyżebraj jakieś gówniane EQ i idź na cyce/roty. Ew. idź na jakieś potworki co tłuką z magii głównie.
|
Skoro To Paladin, to może próbować wszędzie...
|
Leć na fibule roty, posiedź tam jeden dzień i akurat będziesz miał na jakieś podstawowe eq.
Drugi wariant: wyżebraj od kogoś jakieś gówniane eq i leć na cyklopy, też tam można fajnie zarobić i dodatkowo exp wpadnie. |
Przede wszystkim pacc, bo na facc area cieżko jest cokolwiek zrobić :p ankh larvy, scaraby, ph banuta, lb torty, jest masa opcji.
|
wiec tak myslenie zajelo mi 5 sek wiec chyba jestem jakims geniuszem skoro ty musiales zakladac nowy temat dla twojego przykrego powodu
zarabiasz jak robisz cos w zamian za pieniadze w tym przypadku gp gp - wypadaja z potworow SPOILER idziesz goly na raty/bugi i naparzasz z fista, zabij z 10/20 i bedziesz mial kase na 5 spearow idziesz z 5 spearami np na cyclopy albo ghoule i uciekasz zeby nie obrywac zabijesz z 30 i bedziesz mial ok 300 gp kupujesz speary i 2/3 poty i powtarzasz bicie potworow zarobisz na p-seta i poty i masz ............. . |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do tematu - idź gdziekolwiek, jak ci się chce to skombinuj trochę żarcia żeby mieć manę na exury. |
idź na poh
|
POH? bez sens, kup tarcze rs w łapę i lecisz na mint zbierasz gp i itemki typu Minotaur Leather,Minotaur Horn itp. Później możesz zainwestować w ob knife co zwiększy zysk :) Ewentualnie możesz spróbować tomb pod mount rano bądź w nocy bo za dnia nie polecam, napisz na pw nick to podeślę coś na początek.
|
wez se noob eq i ic na dwarfy na kase a potem na elf fortece , powinno sie oplacac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |