![]() |
Zacznij Gre od zera ze swoim Teamem!
Wiec tak , zbieram Team do grania na jakims serverze nie wiem jaki jeszcze ustalimy to razem ;) Nie team tylko do wypelniania questów oraz do expienia , ale do pekowania jak pewnie sami widzeliscie na róznych filmikach. Potrzebne mi sa wszystkie profesje ale bym radzil bym wziasc druty oraz sorki . Narazie nie ma duzo ludzi w Teamie poniewaz dopiero go zakladam i mysle ze bedzie sie dobrze wiodlo.Wymagam od ludzi w teamie zebysmy sie wspierali , pomagali , sam mialem kiedys taki team ale po kilku miesiacach sie rozpadl bo zmienili gre RL na OTS jak to inni powiadaja. Mysle ze Vt narazie nie bedzie nam potrzebne do combo bo nie bedzie z czego. Jak inni pisza przyjmuja jedynie z pacc , ja przyjmuje facc/pacc jak od kogos zalezy nad paccem to bedzie lepsze oranie. Zapraszam Ludzi Chetnych !!!Nad Gildia pomyslimy w pózniejszym czasie. Ludzie Zaiteresowani Pisac do mnie Na GG ! > 24002972 |
Nieziemsko mnie wpieniają tacy ludzie jak dziecko powyżej którzy zakładają coś tak bez sensownego jak "pk team" i latają zgrają 10-15lvle i zabijają bez powodu.Ludzie tego pokroju mają problem wbić przynajmniej 40lvl tylko zbierają ciągle pk-teamy i latają po serwerach takie noobki.
Sorry lecz musiałem się wypowiedzieć ponieważ nieziemsko mnie takie dzieciaki denerwują :baby: ps.nie druty i sorki tylko druidzi i sorkowie. |
Widocznie nie wiesz co to znaczy pk team ;/ obejzyj se mój filmik : ; > http://www.youtube.com/watch?v=gtrnsZmrFv4&NR=1
--- Yohmashi dodał 9 minut i 10 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
1.tak gram na non-pvp i co z tego ? 2.Jak chcesz kogoś pozabijać to ustaw się z kimś o zbliżonym lvl do twojego i zacznijcie duela albo gildiami wara zrób,a nie atakujecie w 10 osób jakiegoś jednego typa ale mi wielka satysfakcja zabić kolesia jak jest sam i ma mniejszy lvl co ? gratuluję. 3.Idź na jakieś lekcje Języka polskiego bo twoja wypowiedź niewiele ma z nim wspólnego. |
1.Widać ze nie jestes polakiem.
2.Nie jest od tego temat zebyc wchodzil sobie na jakis temat ahahaha ten team to gowno! 3.Powtarzam ze to nie jest gra tylko do expienia poniewaz poto jest tak powiedzane "PVP , PK". 4.Nie zmienie tego ze jak mam gracza na muszce ach tam za maly lvl to se odpuscimy bo mi tu gostek gada na foru ze placze bo ostatnio padl. 5.Czym wiecej osob tym wieksza jest sznasa na ubicie gostka. 6.Nie znasz sie w pvp bo grasz na non pvp , wiec sie nie odzywaj. 7.Mialem juz kilka swoich teamow i wiem co to pvp - team pk. 8.Dlatego pekujemy bo chcemy miec loot - satyswakcje z ubicia gostka. 9.Idz do szkoly bo widac lubisz kometowac 10.Tu nie ma walki na posty >.< Wymienilem wszystkie 10 punktów ktore ty wogole nie wiesz wiec idz do szkoly to pogadamy. Pozdro i idz do mamy.B) PS. Zrób se Forum o kometarzach bo lubisz komentowac i to strasznie ; > |
Cytuj:
|
Po 1.PK to nie jest PVP
pvp=Player versus Player pk=player killing a więc to nie jest to samo jakbyś nie wiedział. Po 2.Skoro zabicie gostka w 10 sprawia ci satysfakcję to jest coś nie tak z tobą. Po 3.Znam się na pvp bo gram przynajmiej 3x dłużej od ciebie z tego co widzę po twoich postach to niezbyt wiele lat żyjesz ;] Po 4.Ludzie z Non-pvp znają się bardziej niż te "niby ogary" z pvp tylko tego nie wykorzystują bo nie jest im to potrzebne. Po 5.Mógł bym jeszcze wiele rzeczy wymienić ale nie chce mi się pocić na takiego dzieciaka neo bo i tak pewnie nic z tego nie zrozumiesz. Po 6.Nie ma sensu żebyś się więcej tu wypowiadał i ośmieszał się swą niewiedzą. Dziękuję i pozdrawiam. |
Popierwsze , czy ja napisalem ze PVP i PK to jest tosamo? Tylko to jest zwiazane z soba. I na przyszlosc czytaj.
Podrugie ponownie nie czytasz zeby nie pisac bzdur , poco ja pisze ten Temat ? Teraz zaswiniles mi temat swoimi postami i poco? Chcesz byc kogos góru czy sie nudzisz bo padles? Teraz nie stety bede musial robic nowy temat bo tobie sie nudzi : / Potrzecie nudzi mi sie juz tak z toba pisac : / |
Lol, zeby zrozumiec to co pisze autor musialem 10x to czytac :F
Yoh~ pisz jakos tak bardziej skladniowo i kup sobie slownik. Co to twojego filmiku z pk, to nie obraz sie, ale to dno. Podobno tak ogarniasz pvp, a 47kina uciekal wam po 1 kratkowym przejsciu. Aha i jakosc filmu jakbys robil go pralka. Normalnie bym nie komentowal tego co napisales, ale uwazasz sie za takiego pro elo, a jestes zerem :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |