![]() |
Brak możliwości odzykania konta ??
Witam.
Mam problem - chciałem się zalogować dziś do tibii i okazało się, że albo nie pamiętam hasła albo zostałem zhackowany (nieistotne) i gdy chciałem odzyskać konto, wpisałem nick mojej postaci, okazało sie ze taka postac juz nie istnieje (ostatni raz logowalem sie miesiąc temu). I teraz nasuwa się pytanie - jak odzyskać konto skoro była to jedyna postać na tym koncie ? ? Z góry dzięki za pomoc :) |
nie da się chyba
|
Cytuj:
Poza tym jest coś takiego jak Recovery Key, jeśli go masz, konto jest do odzyskania. Pytanie tylko czy jest sens się pierdzielić. Skoro nie masz żadnej postaci, a zakładam, że nie masz PACCa, to może łatwiej będzie stworzyć nowe konto. Nic nie stracisz, a nie będziesz się musiał motać z odzyskiwaniem konta, na, którym nic nie masz. |
Nie ma opcji odzyskiwania numerem konta, a recorver keya nie mam bo go nie zorbilem:baby: teraz zreszta to i tak juz nie wazne bo postaci nie ma, a nowe konto faktycznie nie trudno zalozyc. to byl ledwie 30 lvl knight z 65/65 skillami i setem za 40k a wiec nie jest to duza strata :p ale dzieki za pomoc.
Temat do zamknięcia. Sory za ewentualene bledy i ortografie ale pisze tego posta na kompie kotry ma 11 lat 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |