![]() |
Need
Wiec Tak gralem kiedys na Selenie jak byl klimat i cos sie dzialo. name : Yazir Moze ktos Kojazy. Wracam Back po dlugiej przerwie. i szukam zgranej paczki. Typu wspolne Questy, Hunty , Akcje :D narazie 30 edek PACC. Jezeli jest wogole taki Team na tym swiecie to Prosze o Info z gory THX ;>
|
:gazeta: Refresh ?? :gazeta: Sory ze post pod postem. Chyba dopuki nie dobije 45 nic z tego nie bedzie czy raczej to przestuj spowodowany wakacjami?? :cyclops:
|
Siema.
Właśnie tez poszukuje ogarniętej grupy Polaków na selenie napisz do mnie w tibi Pozdrawiam.:) |
Temat jeszcze aktualny?
|
Ekhm , czasy swietlnosci tego servera dawno minely , pamietam je i wspominam z sentymentem podobnie jak ludzi ktorzy tu grali :) teraz jest syfiasto od dawna death rose podobno 'rzadzi serverem' ale warmoda nie zaakceptuja z nami bo 'nie maja ludzi' heh
|
A co to są czasy "świetlności"?
|
To byly czasy kiedy oplacalo sie walczyc , expic i poznawac nowych ludzi , mowie tu o tibi 7.92 i starszej ... Potem bylo juz coraz gorzej a teraz jest zje*banie ;)
|
Też gram na Selenie :) Pall 25lvl Powrót po dłuuuugiej przerwie ;P hehe
Poprzednie konto niestety znikneło (hack) Jeżeli mógłbym sięprzyłączyć do jakiegoś teama to pisać na PW albo w grze ;) nick taki jak na forum :) |
Mhm tu nikt nie zaglada , nie wiem gdzie musialbys napisac , zeby ktos sie odezwal :(
|
mam lvl 32 sorc. dlugo szukalem jakiejs ogarnietej grupy polakow powiem ze troche ciezko z tym kady goni tylko za lvl:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |