![]() |
Ban
Witam dzisiaj dostalem bana za to ,ze cipfost "mysli"(?), pare dni temu uzylem zwrotu:
"People who annoy you : N_ggers" (chodzi o NAGGERS, czyt. NAGABYWACZE), co w tym rasistowkiego ? Hmm no sam nie wiem (moze nie wszyscy wiedza z czego to jest cytat, z South Park). Ale oni cos w tym widza. I tu moje pytanie jak sie znimi skontaktowac, by moc wysmiac ich w twarz ? |
Wejdź sobie na translator, przetłumacz to, i zastanów się, dla czego to jest rasistowskie ;)
|
Też nie rozumiem o co chodzi. Przecież "people who annoy you" to "naggers".
@down: w słowie 'naggers' nie ma nic rasistowskiego. Nie oglądam South Park, a wiem :< |
Nie wszyscy oglądają south park ;<
|
Będziesz musiał całować dupę murzyna.
Tak jak Ojciec Stan'a. |
Cytuj:
Cytuj:
Tibia schodzi na psy. Dawno sie tak nie usmialem heh. |
no napisz do nich maila
|
Według mnie dostałeś tego bana niesłusznie. Założe się, że GM który Ci to przyznał musiał być czarnoskóry. W South Parku przecież, nie ma żadnych treści rasistowskich.
P.S. Może miałeś biały outfit ze sterczącym kapturem? |
@up
Lol xD. @Topic Ten ban jest nie słuszny, wystarczy napisać emaila do supportu i cię odbanują, sam dostałem bana za byle co, coś innego i zostałem odbanowany po wysłaniu e-maila, wystarczy dobre powody by cię odbanować, powiedzieć że nie miałeś na myśli słowa niggers, lub że był to miss-click, pewnie cie odbanują a i pamiętaj to musi być po angielsku, na końcu podpisz się swoim nick'iem na którym dostałeś bana, a i pisz z e-maila na którym konto jest założone, bo możesz nie otrzymać odpowiedzi. |
Cytuj:
A czy to chodzi o ten odcinek w south parku co ojciec bodajze kennego gral w teleturnieju i zamiast Naggers powiedzial niggers i przez caly odcinek wszyscy sie z niego brechtali i obrazali od rasistow? xD |
Cytuj:
lub ciśnie po mniejszościach? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |