![]() |
Sorcerer -> potrzebuję małej pomocy...
Witam!
Można tak powiedzieć że gram od nowa.Robię akurat sorca,lecz mam parę pytań o nim. 1.Gdzie nim expić tak na okres 10 lvl-20 lvl?(Na razie expię na rotach w Thais) 2.W czym ma chodzić sorc do 20 lvla czy też nawet po 20 lvlu? 3.Na 20 lvl-u jaki mlvl będzie doskonały[tak w przybliżeniu]? 4.I jakie runki będą się przydawać magowi do tak ok. 60 lvla? 5.Warto kupić jakiegoś dobrego-taniego obucha i dlaczego? Z góry dzięki wam,jak odpowiecie i sory,że wam truję życie takimi lamerskimi pytaniami... ;) P.S. Dla newbie jest lepszy sorc czy palladyn? |
Dzięki za spam.A i nie ubieraj się tak ciepło jak na zimę,przecież lato jest,a twój mózg jest najwyraźniej przegrzany od tego [i od myślenia pewnie też] ;)
A tak na serio:oczekuję od Was sensownych wypowiedzi... |
Cytuj:
http://tibia.pl/poradniki/2510237 Tam dostaniesz odpowiedzi pewnie na wszystkie swoje pytania, a jeśli nie to wysil mózgownicę i spróbuj w życiu czegoś samodzielnie. Ewentualnie jeśli cię to przerasta dopiero wtedy wracaj tutaj z pytaniami, o których było wałkowane 64327627189439 razy. EDIT: Dla newbie polecam raczej palka. |
Cytuj:
2. Na 33+ możesz Dwarfy Guardy próbować. 3. Na 20 się mlvl'em nie przejmuj... na 40 jak będziesz miał 43+ (bez iteam) to będzie dobrze. 4. Avalanche? SD? - Ava - dragi, SD - WRL'o? 5. Obucha? no to może Skull Staff? Dla newbie - Na FACC Palek bije na głowę wszystkie profy, na PACC sorc teoretycznie lepszy, ale kasy jak palas nie zarobi. |
1Roty thais sa dobre nawet do jakiegos 25 lvla tam mozna potem bic tez cuklopy i miec okolo 15k exp/h bez waste.
2.Spirit cloak kupisz za 1k a daje 1 mlvl, dwarvenka ci wystarczy a jak chcesz lepsza to guardianka/dragonka, jakies plate legi(jak masz kase blue legi), crown helmet, wand od lvla, platinum amulet albo scarf, pozniej bohy jak bedziesz mial jakis wiekszy lvl i kase :) 3.Ja 20 sorcem mialem 22 mlvl robilem troche llmow a potem na expa z tym chodzilem ale czy bedziesz miec 18 czy 22 to i tak bedzie dobry mlvl bez trenowania i ak na expie wpada ja sie o to nigdy nie martwilem :) 4.Runki to jak juz ktos wczesniej napisal ava na dragi jakies hmmy, sd na warlocki, na warlocki moze sie przydac troche stone shower ale to musisz kupic :) 5.Na poczatku to z wanda mozesz cisnac jakies cyklopy i roty, chyba ze od poczatku bedziesz uzywac jakiegos obucha i ci wpadnie skill do tego 30 lvla czy jakiegos to mzoesz kupic skull staffa. Ale z wanda jest dobry exp na guardach a z obuchem ciezko bedzie. :) Sorc jest dobry dla newbie, ja gralem sorcem na poczatku wbilem jakies 40 lvl i przestalem grac w tibie to bylo dawno a teraz sorc jest dobry poprostu expisz i nie ma problemow, Palkiem musisz skillowac a pewnie jak jestes newbie nie bedzie ci sie chcialo siedziec tydzien na skillowaniu bez przerwy zeby miec dobre skille i ci sie gra znudzi ;] Na facc pallek jest w sumie lepszy, ale sorc nie ma tak zle tez, a jak bedziesz kupowac pacc to lepiej grac sorcem :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |