Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   powaga panowie i panie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23216)

olmk 14-01-2005 19:21

powaga panowie i panie

Siedze sobie od czasu do czasu na tym forum. Nie jest to jedyny panel dyskusyjny, którego jestem stałym bywalcem, ale jedno mnie tutaj dobija.
90% ludzi siedzących tutaj ma sie za geniuszy, siły sprawcze tego świata(poprostu alfy i omegi)

nie widze chćei pomocy innym, wyjaśnienia problemów itp.

połowa postów ogranicza sie do:
1. to juz było nie zaśmiecaj forum
2. ale z ciebie głąb
3. weź do łapy słownik ortograficzny
4. ja mam skille 400/400 a ty 10/10 buhahahaha

niektóży traktują tibie jako drugie życie i tutaj jest coś nie tak
sami musicie to przyznać

sądzą że mają misje podboju jakiegoś wirtualnego świata i że oni będą tu panami albo jakimiś wzorami, guru itp.

troche mnie to przeraża a was nie??????

ALBERT 14-01-2005 19:27

........

moim zdaniem pokazales to co napisales (glupio brzmi :P ) tym postem:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=22311
NO MORE COMMENT.

olmk 14-01-2005 19:30

i właśnie o to chodzi czy wszyscy nie błądzimy odkryłem w sobie przed 5 minutami nową zbawczą siłe - siłe naprawiania zła :] weśmy sie za ręce braca i siostry i podzielmy sie pozytywną energią

ummmmmmmmm......

Polinik 14-01-2005 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olmk
połowa postów ogranicza sie do:
1. to juz było nie zaśmiecaj forum

I maja racje, po to jest guzik szukaj, zeby wyszukiwac sobie informacje, zamiast po raz 10, 20, 50 zadawac to samo pytanie.
Cytuj:

2. ale z ciebie głąb
Tu tez nierzadko maja racje ;)
Cytuj:

3. weź do łapy słownik ortograficzny
Takie posty rowniez popieram, ortografia jest w naszym jezyku jaka jest, ale nalezy jej przestrzegac.
Cytuj:

4. ja mam skille 400/400 a ty 10/10 buhahahaha
No coz.... Wez pod uwage, ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum to dzieci w wieku 12-16 lat. Dzieci w tym wieku tak maja. :) Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac. :)

Mistyczny 14-01-2005 19:33

Pisałeś już takie posty po co to powtarzasz???

ALBERT 14-01-2005 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olmk
i właśnie o to chodzi czy wszyscy nie błądzimy odkryłem w sobie przed 5 minutami nową zbawczą siłe - siłe naprawiania zła :] weśmy sie za ręce braca i siostry i podzielmy sie pozytywną energią

ummmmmmmmm......

Próbujesz wybrnąć z głupiej sytuacji?? ..... nie mogę...

olmk 14-01-2005 19:38

ROZGRYZŁ mnie kurczze a myślałem że sie uda ekchmmm....

nie

podchodze do zagadnienia bardzo powarznie ponieważ kiedy zakładam temat i oczekuje dyskusji opartej na argumentacji zawsze wyskakują mi typy z takimi gadkami

nie przyjmowanie zdania innych do wiadomości to przypadłość ludzka (tylko prosze nie pisać że wyłącznie polska) bo to guzik prawda

ja przyjmuje zdanie innych ale nie po wypowiedzi bo tak i juz !

Rankor 14-01-2005 22:19

Mam pytanie, a mianowicie: Jaki jest cel lub sens tego tematu? Pisanie tematow wytykajacych takie wypowiedzi nic nie da. Chyba na kazdym forum
tak bylo, jest i bedzie.

Shanhaevel 15-01-2005 10:15

Cytuj:

No coz.... Wez pod uwage, ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum to dzieci w wieku 12-16 lat. Dzieci w tym wieku tak maja. Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac.
Wiesz, zazwyczaj to dzieci w wieku 7-10 lat tak mają... :|

Ziomisław 15-01-2005 10:47

Całkiem sie z toba zgadzam otóz znałem goscia o nicku master linek. Lvlował baaardzo szybko, ale przestał chodzic do szkoly. Jego rodzicie wychodzili do pracy przed jego wyjsciem do szkoly i on po wyjsciu rodziców zostawał w domu i gral w tibie. a najlepsze jest to ze jego matka dowiedziala sie jakie sa passy do jego chara i zrookowala go i sprzedala jego komputer. otóz pokazuje to do jakiego szału doprowadza tibia niektórych ludzi.

Matheous 15-01-2005 10:57

@Ziomisław-a mojego kolege porwalo UFO.
@Olmk-jaki ty qrwa jestes DEBIL. Czytam ten temat co linka zapodal Albert i plakac mi sie chce. A teraz zalozyles jeszcze ten. Czy to drobna aluzja do modkow zeby zaczeli patrzec na twoje posty? Moze i masz racje ze na forum jest duzo noobow, ale sam tez nim jestes!!!!!! QRDE MOL napisze post z ktorego pol forum sie leje to potem pisze 'To byla ironia litosci plx plx' qrde. Naprawde, jezeli ty masz wiecej niz 7 lat to ja jestem swiety Alojzy.
@Polin-masz cos do 12-16 latkow? :evul: ;)

Obłedny Rycerz 15-01-2005 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polin
I maja racje, po to jest guzik szukaj, zeby wyszukiwac sobie informacje, zamiast po raz 10, 20, 50 zadawac to samo pytanie.

Tu tez nierzadko maja racje ;)

Takie posty rowniez popieram, ortografia jest w naszym jezyku jaka jest, ale nalezy jej przestrzegac.

No coz.... Wez pod uwage, ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum to dzieci w wieku 12-16 lat. Dzieci w tym wieku tak maja. :) Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac. :)

(patrz - wytł€szczone litery i wyróżniony większa czcionką tekst)

I komu ty to mówisz ? ;) :P

Tacy ludzie naprawdę mnie rozbrajają

EDIT :

Byłbym zapomniał : I sam jesteś dzieckiem , bo nawet nie potrafisz poparwnie napisać kliku wyrazów , a czepaisz się oto innych.Kto wogóle tego buca zrobił moderatorem ???!!!!

EDIT 2 :

@Matheous

Przestań wreszcie "stroić fochy" , bo zrdeczywisćie jak ktoś ci kiedyś powiedział , zachowujesz się jak jakiś rozwydrzony 10-cio latek.

Gimlos 15-01-2005 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obłedny Rycerz

EDIT :

Byłbym zapomniał : I sam jesteś dzieckiem , bo nawet nie potrafisz poparwnie napisać kliku wyrazów , a czepaisz się oto innych.Kto wogóle tego buca zrobił moderatorem ???!!!!

EDIT 2 :

@Matheous

Przestań wreszcie "stroić fochy" , bo zrdeczywisćie jak ktoś ci kiedyś powiedział , zachowujesz się jak jakiś rozwydrzony 10-cio latek.

Nie pisanie polskich liter nie jest raczej bledem ortograficznym, po prostu przyzwyczajenie z zagranicznych for i gier, gdzie polskich liter nie ma.Czepianie sie tego jest po prostu smieszne.
@autor topicu
Tobie tez przydalby sie slownik ortograficzny -,-

Shanhaevel 15-01-2005 13:19

Ja tam mogę żyć z literówkami czy brakiem polskich liter, lecz jak patrzę na posty w stylu:

"pomuszcie bo nie mogem otfożyć tego plikó z grom. to bes sęsu ('mientowego' :D - dop. Shan)!!!111'

To mam ochotę:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smuggler z CDA
podbiec do autora owego posta i walnąć go zardzewiałymi grabiami w ucho.

:S

Polinik 15-01-2005 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obłedny Rycerz

EDIT :

Nie, dzieckiem nie jestem juz od jakichs... hmm... 7 lat.
Brak polskich liter nie jest bledem i jest powszechnie akceptowana norma w internecie. Powodow jest wiele - powody historyczne, szacunek dla polonusow za granica, ktorzy czesto widza zamiast pl znaczkow 'krzaki', przyzwyczajenie, ale przede wszystkim balagan z kodowaniem. Dopoki zadna z 3 glownych ston kodowych nie upowszechni sie bardziej niz reszta - brak polskich znaczkow bedzie czesto spotykany.
A moderatorem zrobil mnie Bosal, ktory wtedy byl jeszcze head-adminem strony.

PS. Nastepnym razem przed wyslaniem sprawdz, czy Twoj post nie ma literowek, chocby z szacunku dla czytajacych.
PS2. Pomiedzy wykrzyknikiem/znakiem zapytania a wyrazem nie stawia sie spacji.

Matheous 15-01-2005 14:58

OR-dziwne, twoj nick na forum widzialem nawet kilka miechow temu, a ty sie czepiasz braku polskich liter? A pokaz mi pieciu userow, ktorzy w KAZDYM poscie uzywaja polskich liter. 99% userow for(nie tylko tego, ale wszystkich polskich for) tego nie robi... Co za łom. No chyba ze jestes 2gim kontem mr. olmka i probujesz go wybronic. Kto mu sprawdzi IP?;)
I co ty gadasz o strojeniu fochow? Ten txt do Polina to byl zart, a reszta posta byla skierowana do olmka(i zreszta moje zdanie pokrywa sie ze zdaniem reszty forum, a ich sie nie czepiasz). Wiec STFU.
@Kredi-nie opanuje sie!!11!! GWA HA HA;);););)

Kredi 15-01-2005 15:04

Spotkałem sie i z takimi wmówkami. Zgadzam się z tobą o tak
WEZMY SIE ZA RECE BRACIA I SIOSTRY I SPALMY NA STOSIE UZYTKOWNIKOW KTORZY ZLE PISZA !!11!!!1111
(tak to jest wysmianie)
Teraz na poważnie
Stary po jakiego grzyba zakładasz temat o tym... na kazdym forum tak bedze.
@Matheous
Opanuj się !111!!!! ;)

Adamsik 15-01-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polin

Nie musza o tym pisać, wystarczy nacisnac "Report Bad Post" i napewno jeden z modów zajmie sie takim tematem.

olmk 15-01-2005 18:03

matheous - sam maszinteligencje kreskówek jakie ogladasz a że nie masz nicdo powiedzenia to niemoja wina
właśnie otakich postach pisałem -post twojegoautorstwa to doskonały przykład

raz mam ochote pośmiac sie z takich MASTERÓW JAK TY (ja jestem noobem to ty pewnie master blaster flamaster )
a drugim razem mam ochote pogadac rzeczowo i napoważne tematy

aha nie uzywam zazwyczaj polskich liter i "for" poniewaz pisze na laptopie kupionym zawlasna kase i nie chce mi sie ustawiac klawiatury

milo mize sa ludzie w mlodym wieku ktorzy potrafia popisac sie inteligencja i wypowiadac sie elokwentnie i natemat

tobie gratuluje intelektu MISTRZU

jezeli ja jestem noobem to:
1. nie wiesz nawet co to oznacza
2. jestes chyba chory na glowe - wszyscy to nooby a ja jestem napoleonem tibii
3. litosci

Rankor 15-01-2005 18:36

@up
Czyli sadzisz, ze to, czy osoba jest madra, poznaje sie po postaci z avatara?
Ciekawy tok myslenia...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54.