![]() |
wydaje mi sie ze to hack...
dzisiaj rano kolo 7 wchodze se na tibie rgam i gram i wchdze do dp patrze a tu list wiec otwieram go a w nim:
Gandalf bialy druid Carlin Congratulations! You are 1 of 15 characters choosed by CipSoft Team. The prize is free Premmium Account for 3 months. For activation Premmium Account send your account number password and activation code for CipSoft e-mail: [email protected] activation code: bd73t2 Once again congratulations and have a fun witch Tibia game! Your Cipsoft Team. hmmm wydaje mi sie ze to jest hack poniewarz Cipowie maja hasla a jesli nie to przecei tera wystarczy podac imie i juz masz PACC prosze o comenty |
Nie no co ty naprawde? A czytales regulamin? A jest tam taki punk o nie podawaniu nr acc i password NIKOMU, za wyjatkiem oficjalnej strony www.tibia.com i to tez tylko w niektorych okreslonych miejscach? A mowilam juz ze nie zaczyna sie zdania od "a" (ponoć...)
~ |
hack hack... moja kolezanka dostala dokladnie to samo i jej drut poszedl sie ***ac
|
To samo mi przysło ale temat o tym juz załozylem :-P
|
esli wyslales acc number i haslo na ten email to masz hacka...:D jesli ni, to nie maz sie czego bac...:D
|
THX chlopcy i dziwczeta
mozna zamknac temat :P |
jeszcze jedne post
LUDZIE STRZESZCIE SIE TAKICH LISTOW I NIEPODAWAJCIE IKOMU HASLA I NUMERU ACC(tera to madry:P) |
Tia masz racje krzychu. Dzisiaj tez dostałem taki sam list. Nie radze odpowiadać. Szkoda ze w listach nie ma napisanego nadawcy :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |