![]() |
Sandalsy czy Leather Bootsy ?
Siemanko ;)
Mam pytanie do was, co byście nosili swoim rookstayerem. Sandalsy z tego względu, że są rzadziej spotykane na rooku czy leather bootsy ponieważ mają 1 arm? ;> Za odpowiedzi dzięki :) |
zdecydowanie polecalbym ci leather bootsy z tego wzgledu ze ten 1arm moze ci sie zawsze przydac przy expie/wypadach na mino hell i rot hell. sandalki sobie zostaw jako rarek. a na rooku 1arm jest na wage zlota. z tego samego wzgledu wiekszosc rookstayerow wybiera katane zamiast mace, z tak blahego powodu, ze katanka ma 1obr wiecej :p
|
sandały do szpanu
|
Help Me !!!!
|
Chodź boso o/.
|
A co za różnica i tak tylko ty to widzisz :D
Ja bym wziął sandałki przynajmniej nóg nie zapocisz :evul: |
Ja bym nosil leacherki bo mi sie ardziej podobaja, ale to twoj wybor, 1 arma to mala roznica szczegolnie jak expic bedziesz gdzies gdzie wogole nie dostajesz dmg :P
A co do tego wybierania katany zamiast macy to wybieraja nie tylko dlatego ze ma 1 wiecej obrony, mi sie tez bardziej katana podoba od macy, pozatym kto wie ale moze komus na rooku sie trafi kiedy spike sword? Wtedy lepiej miec te 25 skilla sworda niz cluba :P |
Cytuj:
No czy sandały są do szpanu to ja bym nie powiedział :P na swoim dp charze mam ich bp+ i wszystkie kupiłem za nie więcej niż 100 gp ,a czasami nawet znalazłem na ziemi. Jeśli chodzi o wybór bootsów to oczywiste jest, że leathery. :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |