![]() |
Paladyn.
Witam, mam 18lvl paladyna z pacc na świecie n-pvp ;) moje skille to 55 dist/37.
Eq to: paladin armor (dodałem już 2 dist do skilla), bohy,blue legs, dragon shiled, speary ;) Na czym mogę dobrze expić + zarobić na kamienie ? |
Spokojnie i bez waste na fibuli, cycach
|
Fibula=same boty.
Cycklopy ? Ale które? Edron-cyclopolis ? Wbiłem dziś 20lvl, jutro powinna już być promocja (brakuje 3k) Mam koło 150 kamyczków, uzbieram 500 i pójdę skillować (wykorzystam chyba sposob z zamknięciem slima w domku pod trollami w ab). Paladynem mam małe problemy, szybko niszczą się speary, do tego są ciężkie. obecnie expie na tarpit tombie (1 poziom)/larvach (scaraby pod larvami odpadają bo jest ich zaduzo i z tym skillem nie wyrabiam) |
Ja bym proponował sprzedać blue legi , latać w plate legach i miałbyś w sam raz na kamienie, po za tym matko boska, szukaj do cholery...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja bym Ci polecił Peninsula Tomb -2, raczej na zachód od schodów. Myślę, że ogarniesz bez większych problemów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ten poradnik czytałeś, czy wg ciebie jest do dupy i dla twojej wyjątkowej postaci potrzeba wyjątkowej porady? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167297 |
Nigdy nie uważałem że moja postać jest jakaś wyjątkowa i na pewno nie będzie bo w grę gram 2-3h dziennie dla relaksu, a poradnik napisany jest ładnie i przejrzyście ale przez kogoś kto na start miał xxx kasy i 80 skilla, do tego na samym początku pisze że poradnik jest i tu zacytuje "lekko nieaktualny". Expowiska które podał na pewno nie są jakieś zajebiste i na pewno znajdą się lepsze, jeżeli ktoś miał podobnego paladyna i chce pomóc niech odpisze, jeżeli nie to po co pisać ?
|
Cytuj:
http://img96.imageshack.us/img96/7415/465397.gif Nie mówimy o poradniku, tylko o FORUM, jest taki temat jak np. Gdzie expić (przyklejony) i w p*zdu innych tematów założonych przez nieumiejących szukać lub pisać w odpowiednim temacie debili : / |
Sorki ale nie zmierzam do kłótni, jeżeli mnie uważasz za debila, to sobie uważaj mam to w moim głębokim mniemaniu, nie jestem kolejnym 15 latkiem który kłócił by się z tobą, wyzywając Ciebie, Twoją Matke czy Ojca, jeżeli na to liczyłeś to się pomyliłeś, szukaj zaczepek w tych swoich tematach albo użyj opcji szukaj ;)
|
Cytuj:
Um... Ten obrazek mogłem umieścić dopiero tutaj ; / No więc nie, nie spodziewałem się tego, chociaż masz plusa za to że nie jesteś kolejnym 15-letnim debilem. Tak więc... Jakby ci to powiedzieć... Jeśli ostrzeże Cię kolega, kiedy jedziesz za szybko samochodem, to powiesz mu żeby się odczepił, i szukał zaczepki <tu twój monolog> ? Tu jest tak samo, na forum są określone zasady, i pisze JAK BYK żeby pisać w przyklejonych tematach i używać opcji szukaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja to wyjaśnię inaczej. Jeśli przychodzisz w gości, to powinieneś szanować zwyczaje domowników. Na Forum jesteś gościem, a domownicy (Administracja Forum) nie życzą sobie zakładania 64237868238 tematów na temat gdzie expić na xx levelu. Od tego jest specjalny temat, założony przez domowników. Ty, mając to w dupie, łamiesz zasady gospodarzy, a to źle świadczy nie o nas, lecz tylko o tobie. Łapiesz, czy dalej się będziesz upierał, że twój paladyn jest na tyle wyjątkowy, że zasługuje na specjalną uwagę? |
task na tara,
sellnac cos z eq i wbic 50 lvl w 3 dni na yala cyce. omgg i na wszelki wypadek noisc ringi na niewidzialnosc omg elo ema koniec tematu bo wy ogar znawcy nic nie czytalem bo to juz nudne sie robi wasze wypociny chory_pastor SZIEEEEEEEEA |
Cytuj:
|
Cytuj:
Warto też dodać, że ma on 11 lat ; / |
Cytuj:
|
moim zdaniem poskilluj trochę ale jeżeli szkoda Ci czasu z pacca na skill to cyklopis na edron:confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |