![]() |
Co sie wam przydarzyło na rooku?
Chodzi mi oto,że co wam sie fajnego na rooku przydarzyło np.ktoś padł i wyleciało 30 wolf paw itp:p.Mi sie przydażyło że gość padł i wyleciało:3 Miesa,Rope,shovel,600gp;].
|
Jakiś kolo wywałił 2 carlin swordy i je zebrałem :P
|
Phi
Ja trapowałem godzinę hlvl bot-stayera w mh. I miał przy sobie 4k. |
troll harder bro
|
a ja padlem na wlasnm trapie D:
|
Przy waszych historiach moje będą raczej liche, ale co tam. Co mi się przydarzyło?
- zabiłem się na 66lvlu - zabiłem Helladesa na jego 66lvlu - zabiłem Helladesa na jego 93lvlu - zmainowali mi chara na 87lvlu - padłem na 103 lvlu na ogniach |
|
Na rooku siedzialem akies 2 lata wiec wiele ciekawych rzeczy mi sie przytrafilo.
Byly to jeszcze czasy kiedy nie bylo prawie w ogole botow . Zawsze robilismy trapa w labiryncie i nigdy nikomu nie udalo sie przejsc na questa . Calin Sword Quest przez okolo tydzien bo zawsze po ss robilismy na nowo trapa ( Kilka 40-50 lvli skonczylo tak swoj zywot) Teraz wszyskie miejsca do trapow sa rozwalane przez Cipow wiec ... |
1 Załącznik(i)
Spodkałem na serwerze astera 159 lvl. Kolesia o Nicku: Crisne
|
159 na roku ahahah. Chyba już nic nie wbije bo neobota nie ma :C
|
Ajbuzer, screen na którym widać Crisne i miejsce w którym stoi, to jego stałe ekspowisko....na bocie :] Poszukuje Munstera, a to co widać to właśnie bocenie. Boci do tej pory.... ;)
|
wilku idź na archeologa :D
co mi się ostatnio przytrafiło? nic ! Na uniterze już nawet botów na FACC nie ma |
oj brazole wróciły na unitere ;d
Ostatnio to dziś AS o 5 rano :3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |