![]() |
Dreamers Challenge Quest związany Ze spike swordem :o?
Witam!Czytałem pewne forum i sądzę,że quest dreamers challenge(MainlandQuest) jest związany z legendarnym spike swordem na rooku:o.Na moim servie 12 osób mówiło ktorych pytałem czy to prawda czy joke.Odpowiedzieli że to ludzka prawda,bo mówili że pewny człowiek o nicku Marcinos zdobył spike sworda.
1.Ten quest Dreamers Challenge jest związany z ghoulem,bo ponieważ trzeba w tym quescie na mainie układać poduszki co nie?A propo ghoula za ścianą.Leża ciała w miejscu questu które trzeba poukładać odpowiednie,ale nie wiem jak.Tym sie zajme innym czasem. 2.Gdy player Marcinos pooukładał odpowiednie ciała to sie sciana otworzyła.Lecz padł,gdy go ghoul walną 3 razy.Powrócił znów,ale wszystkiego nie było,bo gdy szedł to wszystko było sprzątnietę jakby ktoś tu był.KONIEC |
Naliczyłem się ok. 30 błędów językowych. Welcome to elementary school. 8o
|
Wstawilbym tu baner ,,Super cool story bro" ale nie mam go na kompie.
|
A później się obudziłeś i musiałeś na 8:00 zdążyć do szkoły.
|
-.-
Bo za 7 minut miałem gdzieś jechać.Dlatego takiego błędy robiłemX(X(X(X(
--- Xerenim dodał 2 minut i 9 sekund później --- Na dodatek klawa mi sie jebie,bo gram na przerdzewiałym laptopie:confused::confused::confused::confused::c onfused: |
Cytuj:
hir ju ar. Meme są jak Rafaello, wyrażają więcej niż tysiąc słów. |
Będąc zainspirowany legendą Excalibuga już naczytałem się masą głupot o Dreamers Challenge Quest i jego związku z tymże mieczem, ale ty przebiłeś wszystko.
|
Człowieku zajmij się tworzeniem teorii spiskowych.
Co do tematu. Kolejna nudna teoria na temat Kolczastego Miecza. |
Nie myślcie tyle, bo i tak nie wymyślicie. :D
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |