![]() |
Acc sharing. ( pytanie na temat listu )
Witam,
Czytałem wiele postów na temat "ban listów" za acc sharing o treściach "i sharing my char with my friend bla bla bla" ITP. Mam nadzieje ze jakis ST lub ktos obeznany na ten temat potrafi mi odpowiedziec na pytanie : Ile czasu taki list jest ważny ? |
Nie rozumiem =/
|
Cytuj:
pisales tam ze sprzedalem chara jakiemuś tam kolesiowi za tyle i tyle,wysylales go na nub chara,a potem dawales gm'owi i banik leciał. |
No i o co chodzi? Skoro napiszesz, że sprzedałeś chara w tym liście to Ty także poniesiesz konsekwencje, trading nie działa w jedną stronę.
|
Cytuj:
Nie mam zamiaru się tu wymieniac poglądami,tylko uzyskac odpowiedz ^ ^ Wyjasnie. Sprzedałem chara na 235levelu,mam na niego list to było ok. 1roku temu~ Chcę wiedzieć co i jak z tym jest dokładnie,bo słyszałem ze zależy od gma któremu dam ten list. Podobno to ma pół roku ważności,ale nie jestem pewien. |
Jakikolwiek list jest ważny 30 dni. ni mniej ni więcej. po tym czasie jest już nie ważny
|
Ale po co chcesz to zrobić? Bo jesteś zły na tą osobę, czy po prostu jesteś złośliwy?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |