![]() |
Yey, pierwszy fake zaczynający się od końca! Już niedługo część dziesiąta, potem dziewiąta i tak dalej, aż do kończącego prologu! :cup:
Z ilością części strzelałem xd Chodzi mi o to, że epilog jest to part kończący opowieść, "pierwszą" częścią jest prolog. Obrazki na czarnym tle są głupie. 8,9 - za mało dodatków Czy mi się zdaje, czy te "rasy" ludzi są podzielone według profesji?... ( jak padnie tekst w stylu "rasa wojowników" to dead ) Lepiej by było, gdybyś wrzucał od razu całe części, a nie jedna część w trzech postach, które będą od siebie oddalone o kilka stron ( wyolbrzymienie, to jest nie możliwe w aktualnym stanie tego działu xd ). Btw. coś mnie natchnęło... natchnienie uciekło jak zobaczyłem daty ostatnich postów w niektórych pierwszostronowych tematach : P |
@X-Zero
Dzięki za to. Faktycznie, pomyliłem prolog z epilogiem. Raczej dojdę do wprowadzenia czegoś w stylu klas, które jednak będą różnić się niż te tibijskie (Np palladynow nie ma wgl dlatego jednym z nich jest główny bochater, a druidzi nie są "siocherami" tylko osobami mającymi magiczny kontakt z naturą dzieki czemu potrafią przybierać postać zwierzęcia etc). Wojownicy będą jednak tylko tacy którzy trzymają się z tymi "głupszymi" potworami jak cyce... Narazie zagłębie się w palladynów, co będzie dalej zobaczysz sam. |
Rób nexta, coś się tu dzieje... Może ja się za coś wezmę, o mało mi się nie udał ostatni fake...
@edit A tak w ogóle to dopatrzyłem takie rzeczy jak: "siema", "okej", chodzi mi o to że to mało klimatyczne. Ale i tak rób nexta. @edit2 Nie przyglądałem sie tak, bardziej patrzyłem na fabułę, teraz luknąłem: W ogóle nie ma dodatków, poza obrazkami 11 i 12, na których za to najbardziej widać że używałeś OTS ME. |
Cytuj:
|
Rób dalej, zobaczymy co z tego będzie :)
|
ciekawe...
czekam na więcej :p |
Naszla mnie ochota na zrobienie jakiegos OneShot'a...
Cos w stylu "Angmarr Book: Opowiesci Adepta"... Tylko ten cholerny brak kompa mi zawadza o to... |
Minął miesiąc? I nic :( ''Upadnij na kolana'' koniec działu? :/
|
Cz<mu ty k|rwa tak p>sz<sz no::
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |