![]() |
Demony exp
Czy może mi ktoś pokazać drogę do demonów
|
Nie ..............
|
Cytuj:
Naprawde chyba nie oczekujesz że ktoś będzie zgadywał co? kazdy resp jest inny i jesli nie masz high lvla to nie na kazdym sobie poradzisz |
respów demca chyba nie ma ze 74687314681246 więc możecie wypisać te najlepsze i opisać krótko...
|
|
a skąd mam wiedzieć gdzie dokładnie są demony? tam są podane tylko miejsca
|
Omfg… To co ku*wa, mamy Ci napisać poradnik do każdego miejsca? Btw chcesz expić na demcach, dobrze rozumiem? Jeżeli tak, to nie wiem jakim cudem nie znasz żadnego miejsca, w którym one występują… W końcu jakieś doświadczenie w grze powinieneś mieć, co?
|
Podejrzewam, że to tylko marna prowokacja ;)
Pozdrawiam, CientaRiposta. |
jest sobie burak, kupuje 250 sorka na allegro i pozniej mysli ze zakozaczy i pojdzie na demony expic bo on taki pro haj level, tylko ze trudno jest to zrobic z zerowym doswiadczeniem. proste, nie potrafisz wbic sam 100 lvla to nie potrafisz tez sterowac 200lvlowa postacia.
I rzeczywiscie powinienes wiedziec dokladnie gdzie sa demony, chyba nie oczekujesz ze ktos bedzie specjalnie robil mape dla kolesia który sobie napisze kilka zdan (gdzie sa demony) ktore kompletnie nie budza zaufania... Zgadzam sie z przedmowca, albo jestes char buyerem albo ci sie nudzi. |
jak dla mnie bardziej prawdopodobne jest to, ze gra na ots.
|
signed do pana up. to pewno ots.
Zmien go na jakiegoś z teleportami na resp i po kłopocie : ) albo "god-a" zapytaj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |