![]() |
:)
szkoda ze mu sie niewidka nie skonczyla na tym dsie :P:P:P gz za wylootowanie g-shielda B)
|
No może być, ale nastepnym razem bardziej sie postaraj ;) Troche nudne :/
Btw. Naucz się pisać Ab'Dendriel :D |
OMG, ale wyczyn, na niewidce bić DSy ... spróbuj sobie palkiem z łuku ubić DS w GL (tego przy schodach) ... to jest hardcore.
|
Mi sie nie podoba :)Nic ciekawego a na cyklopach pall moze expic nawet od 10 lvlu
|
Cytuj:
|
nudne !!!!!!!
ty tylko zdjecia tam robiles beznadziejny hunt |
Lipa
ALE BEZNADZIEJA chodzic na 20 lvl na 1 respa ds'a i cyca jaki ty masz mlvl ze walisz po 30 :) (chodzi mi o maga) jedynie gratz g-shielda o ile go wylotowales ;) Idzcie sobie do Mount Sternum tam juz troszke lepiej ale i tak sux :o
|
Dno i wodorosty... Co w tym ma byc ciekawego? Jednym slowem: nuuuuda... Ale rzeczywiscie, zeby cyca na niewidce lac to trzeba miec nierowno pod sufitem.
|
Jeju!! To nawet hunt nie jest, dru wlacza newidke i wali z hmm'cow w DS'a a ty stoisz i ss'ki robisz... dno, a cyce to mozna darowac sobie...Ale gratz lootu w ds'kow
|
:evul:
Cytuj:
Ss sa troche przynudnawe ale ujda wybiesz sie na trche wienkszym lvl {okolo 20} na ghostldand tam przedzesz mial wkenkszego respa ds |
Czy ja wiem, czy mu sie opyla latac z 20lvl na DS'y? za duzo uhow pojdzie a loot nie zawsze bedzie git, bylem dzis w ghostlandzie i ghule + fd i loozik, ale przedewszystkim niech popracuje nad skillami i mlvl'em i kup sobie lepsze eq ;)
(chociaz jak na palla, to styka nawet:P( ocienam kategoriami knighta, sry ;) ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |