![]() |
Jakie macie łącze???
Sonda jak w tytule...
Warto też wspomnieć o tym, czy macie lagi, jeżeli tak to czy znaczne Ja mam 512kb/s i lagi mam bardzo rzadko, ogólnie nie narzekam ;) |
ja mam 128 i mam lagi w godzinach szczytu, zalozylbym se chello ale nie ma w moim miescie niestety :/
|
Równiez mam 128, ale mio nie laguje mocno, tylko siem net wylacza, walniety gawex...
|
No ja mam większe od 2048 ale to zależy od dnia bo czasem jest nawet 1024 ale jak mówię raczej niżej nie spada i zwykle jest coś w okolicach 1k-2k.Jestem w sieci lokalnej.No ale co ztego że mam takie łącze jak wszystko chodzi szybko a tibia czasami ma lagi bo serwer tibii jest przeciążony??Wtedy nieważne czy masz super łącze czy gorsze bo jak tibia jest przeciążona to są takie dni i wtedy każdy ma lagi:(
|
ja mam neo i mi nie laguje (nie wiem ile ona ma kb/s)
|
ja mam 513-1024 i pół osiedla mi zazdrości xD
|
Ja mam 256 autocom
Przykladowy ping w cs'ie 15 (NAWET JAK COS SCIAGAM :]) |
neo 640 dzielone na 3: ja, sąsiad i tata z tym, ze tata i sasiad rzadko maja kompa wlaczonego, a nawet kaj wlacza to im netlimitera zainstalowalem i nie ma lagow :]
|
ja mam kablowe 128, obecnie poodzielone na 3 kompy z tego zadko 1 jest czyli 2 lacze jest z telewizji kablowej..okropnosc:/ ostatnio nie moge sie wbic do tiubi, mam czeste kicki niewiem czemu chyba znowuyu net siada:( lagi mam bardzo czest..[czyt. zadko ich nie mam:> ] jednak ciezkie lagi..ze ruszam sie co sekunde mam tylko ja klazilem po stronach :> lub odpale winampa:> super co nie ???:> ..dla osob z włocławka myslacyuch o satfilmie..NIE BRAC TEGO G***A !!
|
Cytuj:
Ten temat nie pasuje do tego działu, a pozatym chyba już taki był;) |
Ja mam Neostradkę 128Kb/s i na lagi ani kicki nie narzekam bo ich nie mam właściwie :)
|
ja mam 64kb 8o ale jeśli mam wyłączone wszystko to nie mam lagów :)
|
ja mam 128 i jest spoko czasami kicki ale to dlatego ze kablowka i nie znaja sie na tym 8o a tak to luzik zalozylbym cos wiecej ale w lodzi wszystko cholernie drogie albo nie ma u mnie na osiedlu tego :(
|
Transwer??
Zależy w jakiej kafei gram ;) A tak na serio to neostrada 128 kb. La gów praktycznie nie ma, tylko procek nie wyrabia :( |
Cytuj:
apropo mam 640kb\s nie narzekam ale chętnie bym naje.bał typ hu.jom z Hu.j Softu za te kicki i laggi |
a ja mam
ja mam 256 - 512 czasami troche mniej ale tibia mi wogule nie laguje
|
Wystarczająco szybkie do banowania 5 userów naraz i zbyt wolne żeby ściągać duże pliki z Torrenta
|
NEOnówka 160, nie nażekam, no lags (tylko na BC w MU lagi jak duurzo pplów sie wepcha :P), kiedyć NEOnówka 640 na wspułe z sąsiadem ale zrezygnowałem :P (Kto czekał 3 godziny z rana aż admin neta wstanie to wie oco chodzi :P)
|
Moje łącze ma tatko kompleks niższości :/ ... Jak coś ściągam to transfer przeważnie leci:
<-10kb/s do 30kb/s |
Ja mam powyżej 2048 (wlan) ale w godzinach szczytu to spada do ok. 1,5k :`(
OFF TOPIC: Tak na prawdę to jeśli gramy tylko w tibie i jednocześnie nic nie robimy przepustowosć łącza wcale nie ma największego znaczenia, bo tibia wyciąga najwyżej 20kbps, ważna tu taj jest jakiość łacza czyli wydajne serwery ulugodawcy i ilosć połączeń z innymi sieciami, dzięki czemu pakiet może znaleść lepszą i szybszą drogę do serwera TIbii. Czyli magiczny ping. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |