![]() |
Jak kończą z tibią?
W tym temacie wypowiadajcie się jak wasi znajomi kończą z tibią, lub jak uważacie, że ludzie kończą z tibią. Chodzi mi o to co robią z postacią. Jest kilka opcji:
1. PKowanie 2. Sprzedanie postaci 3. Normalny delate Według mnie najczęściej stosowane jest PKowanie. Ja również kończę z tibią PKując. |
ja rowniez jak konczylem na xanterze to pkowalem ;]
|
hmmm ja to robiłem tak, że albo usuwałem, sprzedawałem, kradłem( :evul: , albo poprostu nie gralem ją :D:D:D:D
|
Wiekszośc ludzie przestajegrac. Ja jak mi sie znudzi tibia to też przestaje lae z postacią nic nie robie bo i tak wiem że za 2 tyg mi sie znowu zachce
|
Ja, gdybym konczyl, prawdopodobnie zostawilbym ja na lepsze czasy lub sprzedal :)
|
Moim zdaniem, gdy tibia nam się znudzi najlepiej sprzedać i mieć przynajmniej trochę zysku, broń boże usuwać ! Usuwanie w miarę dobrego chara to dla mnie głupota :p
|
Ja sam nie kończyłem ale znam pare osób no i widziałem... często PKują co jest idiotyczne... SKORO KOŃCZYCIE GRĘ NIE SPRAWIAJCIE ABY KTOS INNY SKONCZYŁ!!! NIE PSUJCIE INNYM GRY!!! Często ludzie wywalają itemy w depo. Raz złapałem tak draggy shielda :) Czasem poprostu nei grają nią...
|
[quote=Thimburd]Ja sam nie kończyłem ale znam pare osób no i widziałem... często PKują co jest idiotyczne... SKORO KOŃCZYCIE GRĘ NIE SPRAWIAJCIE ABY KTOS INNY SKONCZYŁ!!! NIE PSUJCIE INNYM GRY!!!
To idz na non-pvp pkowanie jest fajne (kocham ta adrenalinke kiedy pkuje) Ja chcailem po pkowac swoim charem ale zapomialem pasow bo od miesiaca sie nie logowalem;) |
Ja jak konczyłem z tibiom to pekowałem ale teraz wiem że robiłem żle bo znuw gram i szkoda ze zrokowałem se postac :(
|
:D ja swoją postacią którą przestałam grać(bo zabili mnie bez powodu i jakoś straciłam ochotę na grę,może byli to nawet jacyś pk co grę kończyli -_-) poszłam sobie pozwiedzać POHa bez zbroji itd :D żeby se zobaczyć GSa przed śmiercią ;] przy okazji odkryłam se trochę mapy :).Teraz gram na Arcani i mam nadzieję że tu będzie lepiej.
|
Ja zapewne zostawiłbym ją w spokoju. Nie chcę marnować owoców własnej pracy ani oddawać ich komu innemu.
|
@topic
ja swojej postaci nie sprzedam nie bede nia pk-owal, jak z jakiegos powodu nie gram jakis czas to postac zostaje i czeka az mi sie zechce grac :) |
Pkuja..
Dzis prawie skonczylem ale jednak gram dalej mam nadzieje ze sie wszystko ulozy :) |
Ja jak konczylem z Tibia, to poprostu nie gralem, a z charem nic nie robilem.
Jeden kolo z Nova konczyl z Tibia. Ide sobie zamienic gp na platyny w ab, patrze, a za lada Crus Helm, K Set i BoHy :"P |
Wszystko zalezy od wlasciciela.
Niektorzy sprzedaja postac kumplom, albo na allegro chociazby(sami zobaczcie ile tam jest postaci....) Niektorzy chca sie jeszcze pobawic wiec zaczynaja PKowac. Itd. Itp. |
Ja jak skończe grać w Tibie to nie usune postaci, bo po co? Niech sie kurzy az znowu zachce mi sie grac ;)
|
Najczęściej oddaję postać kolegom. Miałem 50 lvl master sorca baaaaaaaaaaardzo dawno temu, to poszedłem pod depo i powiedziałem tak:
-Please all logout wszyscy -NO!, are youm stupid? -Exevo gran mas vis ""sry mioskliok!""... Wylogowałem 9 osób:] +ban |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |