![]() |
..magic hat..
Ostatni zastanawiam sie nadtym czy "magic hat" naprawde zwieksza obrazenia od magi.. :confused: .. niekturzy magowie nawet z duzymi lvl'ami je noszą dlatego wydaje mi sie że coś w tym jest.. :p .. jezeli to naprawde cos daje .. to plx powiedzcie mi .. a juz jezeli to co mam nosic "magic hat" czy "hat of the mad" ?? :confused: odpiszcie plx
|
no cos musi dawac-Mi sie zdaje ze dodaje te 3 arm
|
A czy fire sword zwiększa Twoje obrażenia, które zadajesz od ognia. Nie, magic hat- nie ma żadnych ukrytych właściwości ;)
|
eee to zmula :D dzieki za odpowiedz :D
|
Sorcererowie Nazekaja na Brak CAPS Magic Hat jest lekki i ma def tak samo jak Blue Robe
|
Żeby sie nikomu nie mylilo... piszecie tu Magic Hat, a czegoś takiego nie ma.. Jest Hat of the Mad [arm:3] - dostepna z questa od 35 lvl i jest Magicians Hat [arm:1] dawny loot z Paradox Tower Quest [juz zmieniony...] warta DUŻO kiedys Paradox nie byl Desert Dungeon Questem dla 30 lvli.
O ile Hat of the Mad mozna nosic [lekki arm, sorcerowski wyglad] to Magicians Hat tylko w AoLu :> |
Nic nie daje, a nosza to bo fajnie wyglada. Zaluzcie Magic Hat, B robe, C Legsy, Bohy, P ammy i kusze albo shd i bron:). Pozdro
|
Nieprawda, magic hat to czapka niewidka jak ja założysz to cie nie widac ni hu hu
|
Cytuj:
Naprawde ?! to chbya udalo Ci sie ja wcisnac na mózg -.-' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |