![]() |
110 ms czy 105 rp ??
Witam.Postanowiłem powrócić do gry , nie grałem od wakacji.Mam na moim acc
105 rp skile 93/77 , eq (rh , pall arm , yala legs , mms , boh , i soft).Na 110 ms nie ma praktycznie nic , ale mogę itemy przerzucić.Pacc jest do aktywacji , dodam że świat jest n-pvp.Gram praktycznie solo, a z kasą kiepsko. Moje pytanie brzmi: 1.Kim wy byście grali 2.Gdzie się wybrać na expa , ofc solo.;) |
Ja bym grał sorcem , jest o wiele ciekawszy ,expi się szybciej. Ale to twój wybór.
Co do expa , to obiema postaciami mozna pojsc na wyrmy, gsy yalahar, culty yalahar. |
Cytuj:
2) Niestety nie podpowiem, gdzie można expić magiem, ale dla paladyna zaproponuje: powierzchnia + podziemia małej wyspy przy goromie: Raoma (gs, dsy, bonebeasty, crypty, necro), wyspa Malada (GS'y - przy szczęściu można naprawde ładnie zarobić), Wyrmy, a także takie miejscówki jak Lich Hell, czy różne podziemia yalahar: (banshee, brain~). Miejsc jest naprawde dużo, lecz wszystko zależy od pieniążków i oczywiście Twoich umiejętności :) Mam nadzieje ze choć troche pomogłem :) ~Żona |
Najlepszym rozwiązaniem bydzie jak bydziesz grać obiema postaciami B), zawsze możesz robić tak, że palkiem rzniesz i ładnie trzepiesz kase na potworach, potem troche do maga i magiem to samo :) i masz zabawę na 2 razy;P
|
ja bym na twoim miejscu zrookował dwie postacie a itemy rozdał i grał none na roku...
|
Jednak wybrałem ms.Ale mam jeszcze jedno pytanko , gdzie polecacie expic.Dotychczas expiłem na workerach (czasami było waste , a czasami
profit) , wyrmach (zwykle profit) , quary , i dragon lordy (Darashia). Macie jakieś miejscówki.? B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |