![]() |
150k
Witam dawno nie gralem w tibie i wrocilem do gry i mam pytanie gdzie expic 150 knightem na faccu 90 sworda avenger zaoan helmet yalahari armor zaoan legs steel boots p ammy. Expilem juz na pohu dragon lair veno i of ale tam duzo ludzi macie jakies inne propozycje?
|
Cytuj:
Guardy labirynt i kolo crus helma (bic gsy) Facc Tomba Dark Catedra najnizszy poziom Droga na banshee quest (duzo banshee i dsow) ale wiekszosc tych miejscowek to zalowy exp kolo 30-60k.Czas zakupic Pacc |
no i oczywiście OF. Ale na tym lv nie ma dobrych miejscówek dla facc
|
a co myslicie o warlockach? mial bym tam waste? dal bym tam rade?
|
Warlocki sa tylko dla PACC.Z 2 sztukami (i to jeden raz bo pozniej sie nie zrespia) spotykasz sie na faccu tylko na banshee quest.Pewnie piszesz o demonie.Tam jest bramka lvlowa i przejdzie przez nia tylko gracz z PACC.Podobnie z PoI
|
@ Up
Głupoty wypisujesz. Na demone można dostać się nawet nie mając pacca. Jedynym wymaganiem jest posiadanie bodajże 60lvla. |
No to wtedy mój blad.Myslalem ze tylko Pacc tymabrdziej ze przechodzilem tamta brake jako PACC ;)
|
Zapomnieliscie o smokach i dlach w venore.
Dodatkowo kopalnia dwarfów tam gdzie jest quest z geomancerami (musisz chodzic bez many i leczyc sie kiedy nie bijesz geomancera bo szkoda many) do tego ab'dendriell hellgate a raczej draconia - smoki i te inne. spróbuj tez przed draconia jest duzo dsów itp itd ale to chyba bd za male. moze na pohu cos wykminisz tam z ta kopalnia gdzie jest kilka smoków i respi sie demodras, poza ta kopalnia bijąc inne stwory.. |
bump to samo pytanie tylko ze z paccem ;d
|
- kopalnie svar
- wyrmy darashia - dle poi - dle darashia - dle fenrock - hellspawny w teamie - Yalahar nightmare (zapomniałem nazwy dzielnicy, chyba cementery) |
FACC TOMB.
Możesz expić na quescie Banshee. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |