![]() |
ZnikŁa Mi Kasa !!
Miałem 1,3k w depo wczoraj wieczorem.
Dzisiaj wchodze po restarcie serwa , ide do depo po kase i NIE MA !! Nie wydalem tej kasy , trzymalem ją w bp , byla rozmieniona na 13p , NIKT nie mam dostepu do mojego konta poza mną !! Mam jeszcze w podrecznym bp 99gp niewiedomo skąd ?? PROSZE O POMOC ! |
yy hack ??? moze cie hackneli ;p
|
Sa dwie mozliwosci: Albo trenowales podczas gry "Beer skill" albo ktos cie zhackowal.
|
a jak mam to sprtawdzić ??
|
YYYYY przyszly krasnoludki i ci kase podpieprzyly <joke> :P
Raczejk napewno ktos zna twoje haslo i numer, wiec lepiej je zmien, a moze sytuacja sie nie powtorzy... |
no na serio nikomu nie pokazywalem mojego hasla !
a da sie jakos sprawdzic czy ktow lazil ma moje konto ? |
zobacz na www.tibia.com na swoja postac, tam jest taki wiersz:
Last Login: i tam masz date ostatniego zalogowania sie na postac. Nie trzeba podawac innym hasla i numeru, oni sami potrafia go zdobyc :) |
pewnie hack, albo nie mialas tej kasy w bp, moze gdzies indziej schowalas pomysl dokladnie :)
|
Nieeeeemmmmmaaaaa wróżka zabrała:P Nie dla psa kiełbasa:D
|
no last login by sie zgadzał . . zaczolem grac wczorej o 22.00 i tak jest . .
Nie jestem poryty zeby 1,3 k tzymac gdzies indziej !! mam takie miejsce w moim depo , bp gdfzie tzzymam kase i PUSTY !! |
Moze cos piles mocnego wieczorem i nic nie pamietasz :P
|
to masz pecha nicn nie zrobimy, pewnie cos spartoczylas i tyle :)
|
A może cofka serva? Czasem się to zdarza
|
Mati nie matrtw sie :)
Nie martw sie odzyskasz kase :)
Bedzie dobrze ! # PeaCe # |
Cytuj:
|
A może kupiłeś domek i zapomniałeś o nim, a kasa została automatycznie pobrana podczas restartu serverka. Wątpie, żeby cię ktoś hacknął, bo taki haker nie zadawałby sobie trudu żeby zodbyć 1,3k, a straciłbyś całe eq, a depo bybłoby czysciutkie.
|
nic nie kuowalem !! mialem 13x 100 gp i rozmienilem ok godziny 23 wczoraj na 23 platynek . Zanioslem do depo , wlozylem do baga w depo i juz.
rano juz jej nie bylo . . :( ;( |
Debil?
Heh... krew mnie zalewa jak widze ludzi, ktorzy sie dra o pare gP!!!
moj kolega stracil 24 K po hacxku, koledzy z domku łącznie chyba z 200K a tu sie drzecie o jakies marne 1,3K!!! Zrób BP HMM dwie wizyty u Swamp Trolii i spokojniutko, a nie jak debil pruć ryja na forum! TEMAT DO KASACJI!!! |
******* sie !!
|
Musisz wyzywać cały świat za to, że zniknęło Ci parę gp? Mów spokojnie, po co takie emocje, rozumiem jakby Ci znieknęło dużo kasy, ale żeby o 1,3K... W każdym razie uspokój się, zamiast robić bezsensowne tematy wbij się w Tibię, zarób sobie szybko te 1,3k i daj nam wszystkim spokój.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |