![]() |
Bogaty sorc
witam
nie gralem lata w tibie ale starego chara caly czas mam i dosc sporo kasy okolo 3kk i z 5kk w itemach styknie na start ;p a wiec robie sorca wczoraj zaczelem mam 25 lvl 40 m lvl i chce wbic jak najszybciej lvl gdzie expic najszybciej i jak loot nie ma znaczenia i tak nie otwieram potworkow szkoda czasu narazie expie na tombach 80k na godzine ale chcial bym wiecej :D moje pytanka gdzie i jak expic ? jakie eq bo z tym to w ogole sie nie orietuje prosze tylko bez odpowiedzi google.pl czy uzyj opcji szukaj bo to jest bez sensu takie idiotyczne nabijanie postow w google ani w opcji szukaj nie znalazlem tego co mnie satysfakcionuje dlatego pisze tego posta :) dziekuje z gory za odp |
nie wiem moze na rotach
|
Cytuj:
|
earth elementale do 30-35
cyclopolis do 50 (jak jesteś ogarnięty, to osiągniesz te zawrotne 80k-100k/h) następnie worker golemy, i wszelakie expowiska na Yalahar |
" Kernkraft "
Czy on napisał że ma PACC ? Chyba nie -.- ... Co do tematu, rozumiem że chcesz mieć duże waste i szybki exp. W Takim razie obkup się jak możesz i leć na GUARDY :) |
Albo Hellgate?
|
Cytuj:
i nagle zorientujesz się, że gościu ma pacca... |
@up
Kocham Cie Panie jezu : ************* |
expilem do 50 lvl na dlach z sd
pozniej workery na workerach z sd 200k/1h bez bonusa calkiem spoko na dzien dzisiejszy mam 70+ 55 m lv 12kk do wastowania |
skąd masz tyle kasiory? allegro :D?
|
124 kina 94 kina 116 rp na 3 innych serverach 100 +
sie gralo sie mialo :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |