![]() |
Problem z botem.
Mam problem z botem 45 lvl Hoolgan na Infernie ... boci na potęgę , raportowałem go wielokrotnie ale oczywiście nic z tego nie wynikło ... jak się go pozbyć ?
|
Cytuj:
2. Trapuj go - jak ma dobrego bota to i tak przesunie boxy... 3. Czekaj cierpliwie, aż CipSoft go zbanuje. 4. Każdy niżej nie napisze nic więcej, co mógł byś zrobić (proza głupotami typu - zmień expa...). Pozdrawiam |
@up
A od kiedy można na rooku pkowac? @down Cytuj:
|
Zabijać nie równa się pkować.
Można trapować... poprawka już nie można ;/ Aha i kolega Kojotus pomylił pojęcia miał na myśli blokować, a napisał trapować. |
Zawsze możesz go shackować, lub zpingować na full spawnie.
Oldschoolowcy tak pozbywali się wrogów w Pixelach. ~A/. |
Żeby zapingować go na śmierć to w pojedynkę na pewno nie da rady.
|
Najłatwiej trapować na poison cave ale nie sądzę żebyś był na tyle ogarnięty, żeby wymyślić jak po upie. Napisz w grze to Ci powiem jak, zrobię ten wyjątek i Ci odpisze chociaż cię w vipach nie mam :)
nie dziwie się, że raporty nic nie dają, bo nie mają dlaczego i powodzonka w pingowaniu :* |
Cytuj:
Ale jak sie zbierze kolegów z osiedla, albo kilku(nastu) rookerów z serva, to nie ma problemu żeby go udupić. |
Możesz już expić bot na święta wyłączony. ;)
|
Ja tam bym się z botem nie siłował...
Jak chcesz szybko bić lvl, też ściągnij, a jak chcesz mieć przyjemnośc z gry to go olej i idź gdzie indziej... Nic nie zrobisz... GM mają reporty w d***e, trapa nie zrobisz (prawo Cipso~ za nowy update). Stracisz więcej czasu niz to warte. |
na mainie jeszcze moża polurować, ale na rooku wątpie żeby ci sie to udało, niestety cipsoft zniszczył grę na non-pvp : <
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |