![]() |
mount sternum 38 knightem
Witam.Czy dam rade na tombach pod mount sternum 38 knight?EQ:Zaoan shoes, zaoan legs,dsm,rh,demon shield,shadow sceptre.Skille 56/51(nie skiluje, bo z doswiadczenia wiem,że to prawie nic nie daje,albo mam zbugowana postac).Jesli dam to co zabierac i czy opyla mi se na dragi zlazic(obecnie na jednego draga zuzywam 2-5 potow).
|
Ja tam expiłem na 40lv knightem.
Dasz rade spokojnie , masz dobre eq , ale tymi skillami to przesadzasz ... Skille Ci dają więcej niż myślisz . Najlepiej jest tam rano przychodzić , 0 osób ;d i exp idzie miodzio. Na dragi bym tam nie schodził bo będziesz często po poty się wracał . chyba , że na ten resp co jest tylko jeden dragon. :) |
Wcale nie przesadzam ze skilami.na 35 lvl mialem skille cos około 45-48 nie wiecej.Doskilowałem do 55 i bez różnicy.Może na takich małych liczbach nie działa, ale ja tam nie mam czasu skilac.
|
Cytuj:
lepiej na tym wyjdziesz |
Też nie lubie skilować na 38 lvlu mam 66 skilla, a i tak ładne hity wchodzą.
A co tombów to tak jak bezzębny mówił dasz radę tylko nie schodz na te ostatnie poziomy bo tam juz gorzej. |
NA tombie dasz rade bez problemu ale tylko na pierwszych dwóch poziomach ;] NA -3 na crypcie albo zuzyjesz poty albo cie ubije bo crypt bije bardzo mocno ;] Dawno temu biegalem tam 50lvl 65/63 kina również bez skilowania i na crypta schodziło mi 1-2 potiony ;] Polecam lekki skill chociaz do 65 :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |