Weso³ych ¦wi±t!
Co za rok... drodzy Tibijczycy! Pe³ny wielu pamiêtnych momentów, min±³ w mgnieniu oka. Zbli¿a siê czas Bo¿ego Narodzenia i ponownie rozpoczn± siê wielkie uroczysto¶ci.
Niektórzy z pracowników Cipsoftu bêd± walczyæ ze ¶niegiem i lodem, aby dotrzeæ do siedziby Cipsoftu i pracowaæ, gdy w tym czasie inni bêd± cieszyæ siê chwil± odpoczynku. W ka¿dym b±d¼ razie wszyscy czekamy na ¶wi±teczne dni i z tej okazji pracownicy Cipsoftu chc± podzieliæ siê z Wami ¿yczeniami :
Cytuj:
Baw siê dobrze w te ¶wiêta (w i poza Tibi±)! Weso³ych ¦wi±t! - Andrej Delany, tester oprogramowania
¯yczê wszystkim Weso³ych ¦wi±t i Szczê¶liwego Nowego Roku - Lionet, projektant tre¶ci gry
Witajcie Tibijczycy! Dziêki za Wasze wsparcie przez te wszystkie lata, udanych ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia i rozkwitajcie dalej w 2011 roku! - Jan, grafik
Lil' Flashy i Ja ¿yczymy Wam Weso³ych ¦wi±t! - Ihsua Beris, programista
Do Was wszystkich, gdziekolwiek jeste¶cie : To wielki zaszczyt s³u¿yæ takiej wspólnocie. Dziêkujemy bardzo za lojalno¶æ i wsparcie. Spêd¼cie dobrze te ¶wiêta. Do zobaczenia w przysz³ym roku - w Tibii! Solkrin - obs³uga klienta
Nie wa¿ne, czy macie ozdobion± choinkê czy palmê na Bo¿e Narodzenie. Mam nadzieje, ¿e dobrze spêdzicie ten rok do koñca i ¿yczymy dobrego starty w przysz³ym! - Akananto, programista
Drodzy Tibijczycy, mam nadziejê, ¿e to bêd± wielkie ¶wiêta i ¿yczê Wam wszystkiego najlepszego w 2011 roku! Zachowajcie ¿ywego ducha Tibii! - Hannes, grafik
Witam! Najlepsze ¿yczenia ode mnie i dziêki za te piêkne lata, które spêdzili¶my razem! Weso³ych ¦wi±t i Szczê¶liwego Nowego Roku! - Mercutio, marketing manager
To jest niesamowite, co nasza tibijska spo³eczno¶æ mo¿e osi±gn±æ razem, np. do tej pory zdobyli¶cie razem 4,5 miliona osi±gniêæ! Wszyscy dzielicie siê pasj± do tej gry i za to pragniemy ka¿demu podziêkowaæ, wiêc starajcie siê utrzymaæ ten wynik i odkrywajcie nowe rzeczy w Tibii! - Craban, Guido i Skyrr, menad¿erowie produktu
|
Na koñcu, wszyscy community managerowie pragn± ¿yczyæ Wam wszystkim wspania³ych ¶wi±t i aby 2011 rok by³ dla was szczê¶liwy. Du¿o zdrowia i rado¶ci. Cipsoft czeka na nowy rok, aby podzieliæ siê z Wami nowymi przygodami w Tibii!. Tibia jest jednym z najwiêkszych darów dla nas wszystkich!
|