![]() |
Voniek
Witam! W tym temacie chciałbym podkreślić brak umiejętności korzystania z forum Redaktora Naczelnego o nicku Voniek!
Incydent zaczął się od paru obraźliwych postów i trochę spamu. Odbyło się to na "Serwer Nerana SS odsłona4:)" które właśnie zablokował. Napisałem posta, wkleiłem zdjęcie z Tibi, wyraziłem swoje zdanie i moi drodzy... PAN VONIEK SKASOWAŁ MÓJ POST! Koszyk, po przywracał niektóre z postów które nie naruszały regulamin, w tym mój. Tym razem drugi incydent! Dziś rano wkleiłem zdjęcie w którym znajdowały się słowa wysłane do Administratora Dr.Omader! Iiiiii.... uwaga.... SKASOWAŁ ZDJĘCIE KTÓRE WKLEIŁEM! Oczywiście wszystko znów było wszystko zgodne z regulaminem. Zablokował nasz temat bo wypowiedzi były "brzydkie" czyli z użyciem wulgaryzmu...ale moim zdaniem powinien (jeżeli to jest jego rola chociaż głęboko bym się na tym zastanawiał...) zbanować/zwarnować osoby które piszą. Napisał w temacie że skargi/zażalenia proszę kierować do niego. Ale on nie jest osobą kompetentną i nie potrafi korzystać z przywilejów moderatora, mam nadzieję że nasze forum zostanie odblokowane, i pan Voniek nie będzie się już wtrącał, faktem jest że Nerana Forum jest uciążliwa, jednak że moderatorzy spełniają swoją role doskonale, tylko ten... jeden przypadek... Szczerze chciałbym aby nie miał takich praw, i wykonywał TYLKO swoją prace. Z poważaniem Hejter P.S. Jeżeli ktoś się ze mną zgadza proszę o komentowanie/postowanie w tym o to temacie. P.S.2 Nie są tu mile widziane komentarze że Voniek jest dobry itp. P.S.3 To raczej temat w którym mogę zdziałać coś na jego szkodę a dobro innych. |
Drom kiedyś pisał, że lubi, jak po wyborach ktoś się skarży na nowych moderatorów, bo to oznacza, że wykonują swoją pracę :P
To chyba ten przypadek :> |
Zaraz sie relogne na ducha niespokojnego i cie zbanuje, chwileczke...
|
Zacznę od dość frapującej mnie sytuacji - grupa redaktorzy i moderatorzy to 2 (słownie dwie) różne grupy. Faktem jest, że należę do obydwu, z czego nad grupą redaktorów mam swoistą pieczę (stąd Redaktor Naczelny). Mam nadzieję, że jest to wyjaśnione.
Po drugie: Pkt 2.6 Regulaminu forum tibia.pl mówi: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na koniec: Pkt 6.2 Cytuj:
|
Cytuj:
Przesadził - i tyle Z poważaniem Hejter @up AHA... Czyli po 400 wywalonych postach i kilkunastu użytkownikach którzy ponieśli konsekwencje DO ZBANOWANIA TEMATU wystarczył ci 7 postów(tyle znów wyrzucił/zablokował)? DOBRZEEE!!! Btw. czemu wyrzucasz zdjęcia które nie naruszają regulamin/posty które nie naruszają regulaminu? Ta wiadomość została usunięta przez Voniek. Powód: Ze zdjęciem/bez zdjęcia - ostrzegałem. Taki powód?? To jesteś mistrzem świata chyba, jesteś nietykalny...blah blah. Takie czasy się skończyły i za nic nie możesz zostać ukarany. Nie potrafisz być moderatorem to nie pchaj się do tego. A że tak ci się podoba to już nie moja wina, są gusta i guściki... Ale czasy PRL-U się skończyły a ty nie jesteś ZOMO. Już ci napisałem żebyś się ogarnął ale... Your choice ;) Z poważaniem Hejter |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Drogi Hejterze, dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Na pewno zajmiemy się tą sprawą, chociaż na pierwszy rzut oka widać, że Voniek wykonuje dobrą pracę :) Pragnę również przypomnieć, że od decyzji moderatora przysługuje odwołanie do administratora forum, którym jest Dr. Omader. W przyszłości zachęcam do pisania do niego, zamiast rozpoczynać nowe tematy. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |