![]() |
Vampir
Mam pytanko czy vampir jest szybki i jakie skile palkiem cza na niego.
Prosze o szybko odpowiedz |
Na wamipira trzeba miec najlepiej skile 80/70 ale i duzo uhow i szczescia i wampir jest szybki wiec i level sie przyda ;) niewarto bo mozna niepotrzebnie zginac :p
|
LoL 80/70 na vampa lol.To ty chyba nigdy vampa nie biles wystarczy ci 70 albo mniej w discie 30lvl albo 35 i lejesz spokojknie.......
|
Vampire jest dos szybki ale to jest niewazne bo wali paralyze wiec jesli wogule uciekniesz to masz farta. GFB bardzo dobrze sie spisuje, damage z bolta jezeli masz niskie pomoz sobie runami. Life drain wampira moze byc wyjatkowo paskudny wiec UH obowiazkowo pod reka ! powodzenia :)
|
Sory ale niedlugo bede mial PACC'a i pytalem sie czy jest szybki.
To lepiej pozostane na tych Cyckach ;( |
No jasne z tymi skillami co masz w podpisie to nawet na cyce bym niechodził.. a Ty odrazu na vamp hell idź <rotfl>.
|
Mi dobrze chodza cyce do 10 strzal i ded
Ale co twoim zdaniem mam zrobic 15 magic level i z sdekow walic w raty X( |
Vempire - Knightem
Mam pytanie odnośnie Vampirka. To samo, tylko, że knightem.
Mam knighta 29lvl (500hp) skile 66/67 (70/67 z sword ringiem). Mój sprzętto: P-ammy Crus Helm K Arm Crown Sh Bright Sw P-legs Butki Czy mam z nim szanse? Jaką przyjąć taktyke? Czy walic z full atk, czy balanced? Ile UH zejdzie? Czy jak mnie sparaliżuje to po zrobieniu np. EXURY paraliż przestaje dzialać? Jak często paraliżuje? Dziękuję z góry za pomoc. EDITED: BTW: PODPIS jest nie aktualny, właśnie zobaczyłem. |
Cuudownie cyc na 10 strzał pewnie przebiegasz z nim całe mt.sternum ? xP
Knajtem dasz rady.. ale uważaj bo kombo umie wsunąć .. a exura uleczy paraliż. |
No dobra ale nie expie w mount sternum tylko pod thais na tej polance gdzie jestmino guard i minoski.i muj brat jest knajtem tak pozatym i ne ma skili 70/60,acyce mu nic nie robia
|
Lol?!
Cytuj:
|
Lol.....
Vampa sie bije palem na 20 lvlu z dist 60, tylko trzeba hmmy i mana na ihy zeby paralyze 10 to strasznie duzo, ale nie przesadzaj ze 2, bo 16 pall nie rabie po 130. |
Akurat,teraz chodze na vampiry i wiem co i jak,mam 43 lev knight i wale do vampira na full def,z hmmow potrzebuje na jednego 0-2 uhow,zalezy jaki agresywny :) moje skille sa cienkie 62/64,wiec dlatego trzeba uhy.ale juz sie oplacilo bo mam pieknego nowego vamp shielda :)
|
Cytuj:
Co to twojego brata to jestem pod wrażeniem bo nawet największych knajtów z największymi skillami i najlepszym eqp ranią.. a gdy na nich expią to raz na jakiś czas muszą się uhnąć .. więc obudź się już :) Co do tych 2 strzał ... 1 słowo .. lol. |
To jeszcze ja sie tutaj zapytam (zeby nie zakladac nowego tematu...) czy vampir zmienil sie po ostatnim update bo wydaje mi sie jakbytroche szybciej sie leczyl i ogolnie troche silniejszy... chyba ze to ja sie juz starzeje :)
|
tylko na vampytrzeba isc w dobre miejsce jak tylka palkiem bo tombów w ank nieradze bo cie dopadnie bonebest albo wpadniesz jeszcze na nekro :P i dead bonebeast mojego kolege za 130 strzelił :P
|
Cytuj:
Przed updatem nie chodzilem na vampiry,ale jednego jestem pewien,że vampir sie napewno nie leczy.... |
Co do mojego brata to zapomnialem dodac ze PRAWIEmu nic nie robia.I sie wkurzylem na cycki teraz cos unikaja moich strzal :( MINO GUARD RZĄDZI 4 strzaly i ded :) Aha jesli temat jest o vampirach to moze przejdziemy od razu do nieumarlych?? ;)
Od jakich skilli mozna chodzic na ds'y a jakie ze spirow na ghule i czy wziac garlic necklake?? (rozpislalem sie :] )Pozdro dla marazesa,abramatusa,haxaxera,piotra the liona,norka,haxaxera,eyona forggotena guardiana :wiking: |
Ten co powiedział, że mił cycka na 2 strzały przy 16 lvl -- > N/C!!
Jak będziesz miał pacc, idz sobie na 1 pietro katakumb z ghulami, szkieletami i pojednyczym respem crypt shamlblera i mumi. Potrenuj skille do 55+/4~ i możesz spokojnie zasuwac :) @topic Widziałem film, jak gościu ze skillem 77 dist był w vampire hell, zrobił w ciągu 1h 30k expa i zlootował jakies gowna. Are radził sobie niezle, na vampa skille 65+ nader wskazane. |
Re:up
To skile to spoko na rotkach na edron moze podskocza ale nie wiem gdzie jest to cos co mowiles :( Mozesz mi podac numerek na mapce respa??Aha gdzie mi polecasz expic knjatem na skilach 29/25 ? Eq:steel helmet,plate armor,chain legs,buciki,orcish axe,dvarfen shield??AHa z czego tam zasuwac??Arowsow czy boltow i czy wziac uhy i hmmki :mag: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |