![]() |
Co sie dzieje
Mam problem... Chcę kupic domek i dzisiaj wchodzę na www.tibia.com, na domki i make a bid. Było że wystawiona cena to 200 gold- char to xxx (nie podam nicku). To ja se qlturalnie wchodze na make a bid, wypełniam - cena 500 gold, akceptuje- a tam jest cena 500 gold- char to xxx(ten sam) tylko ze inna cena, a to ja ją wystawiłem ;( ;(
Co się dzieje, proszę o odpowiedz najlepiej kogoś, kogo to spotkało |
kolo xxx postawil wiencej, dla przykładu:
ty stawiasz na samym początku 1000gp, na www pisze, że hatla jest na ciebie za 0gp ktoś xxx stawia 500gp czyli mniej niż ty, na www pojawia się, że ty zaplacisz 501gp ktoś płaci 1500 gp czyli więcej niż ty, na stronie zmiena się, że xxx płaci 1001gp (1000 bo to twoja stawka + 1gp do przebicia :))). poprostu system nie podwyrza ceny jesli nie musi :) |
@up
sprostowanie: ty stawiasz na samym początku 1000gp, na www pisze, że chata jest na ciebie za 0gp ktoś xxx stawia 500gp czyli mniej niż ty, na www pojawia się, że ty zaplacisz 501gp ktoś płaci 1500 gp czyli więcej niż ty, na stronie zmiena się, że xxx płaci 1001gp (1000 bo to twoja stawka). przebija sie o 1 gp :D |
Cytuj:
|
A mi wciąż nie działa ='(
Zrobiłem tak, że postawiłem stawkę jaką mi podano za minimalną (albo coś takiego - takie okienko do wpisywania swojeje stawki) i wszystko dalej tak jak trzeba i nic, ciągle jest xxx podał najwyższą cenę... :S ja już nie wiem co robić ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
postaw tyle ile masz :), masz 10k, postaw 10k :), ale nie zapomnij o czynszu, jesli hatka kosztuje miesięcznie 2k a ty lizytujesz za 10 to muszisz mieć w depo 12 (10 licytacja + 2 pierwszy miesionc rentowania)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |