![]() |
Opłacalność run na exp
Witam. Sporo się pozmieniało i teraz nie opłaca się za bardzo sprzedawać run, bardziej dla własnych korzyści - mówię tutaj o sorcererze.
Jakie runy najbardziej opłaca się robić na exp? Mam na myśli free, ponieważ na PACC exori flam/frigo/vis/mort/tera wiele wyjaśnia (ew. w nagłych przypadkach). Gfb, Hmm, Explo, Sd? Proszę o wypowiedzi na ten temat :) |
Do expa nie oplaca się na paccu używac runek na pojedyncze potwory. Jeśli już do czyszczenia GFB
|
Cytuj:
|
Przygodę z Tibią zakończyłem jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam, to FACC nic nie oferuje ciekawego dla magicznych profesji jeśli chodzi o masowe bicie.
Teoretycznie dragi, praktycznie- więcej ludzi niż samych smoków. Przynajmniej tak było rok temu. Ewentualnie Guarrdy + GS'y w jakiejś tam kopalni co była w Kazo? Nic innego mi nie przychodzi do głowy. |
Na faccu to zależnie od lvla.. Takim 33-50 sorcem najlepiej z gfb po guardach latać.
Pozdrawiam |
Stawiasz 2 monki i orasz mintwalin.
|
Ja ci proponuje wziasc WoI i Fire Ball takie runy (Iccycle Tylko z Ognia bijesz )
I na gsy bez waste mysle ale na wilki + tez nie licz bo jedynie co bedzie cie ratowac Spider Silki przed waste bo dosyc czesto leca . Nie napisales jaki masz lvl to ciezko powiedziec :P |
Ja od ostatniego update używam HMM, Avalanche, Stone Shower(?), SD, czasami Icicle, wcześniej tylko SS, SD i Ava.
HMM, Ava robie sobie sam, SS i SD tylko na Warlocki kupuje, a Icicle na Banshee, albo DL. Facc dla Druida i Sorcerera jest do bani. Znaczy...dobrze sie całkiem gra, ale lepiej wykorzystać 100% umiejętności postaci, wtedy jest cudnie :D I denerwują mnie soule. |
Ja jak mialem 41 sorca kupowalem z 60 mana potoions i robilem do tego gfb i explo.Ogolnie fajnie mi sie expilo takim zestawem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |