![]() |
Nowa Grupa - Smakosze
Chciałbym założyć nową grupę Smakosze. Będzie ona przyjmować wszystkich lubiących dobrze pojeść różnego rodzaju potrawy. Frytki itd. Już mi nie mów Drom, że ta grupa nie ma sensu. -.- Będziemy rozmawiać sobie o swoich ulubionych przepisach. I będzie fajnie i każdy będzie zadowolony. Skoro jest grupa dla słuchających konkretny rodzaj muzyki, to może być chociaż grupo ogólnie o jedzeniu.
|
Dobry pomysl
HAIL FOOD Moge byc z toba liderem?<o ile drom zrobi> |
Popieram, to dobry pomysł, w końcu będe mógł się z kimś wymienić moimi ulubionymi przepisami i porozmawiać o nowych produktach które ciągle pojawiają sie na rynku.
|
Jestem za bo lubie pasztet;) :p sąd ostateczny się zbliża widze czerwony napis dr.omader
|
megafuckinrotfl
[edite] @down bo ja wiem czy to spam wyrazilem swoj poglad na prywatna wojne miedzy grupa fanow frytek a dromem mnie to smieszy, jest zabawne jednakze jesli przyjmie to zbyt ostra forme (a przyjmie na pewno to zostanie temat usuniety) |
maygyver.Chyba twoj pierwszy spam :P
|
Dobry pomysł, nawet bardzo. Będzie koncik w którym bedzie można pogadać o swoich i cudzych daniach.
|
Cycu!Mam pomysła!Pod nickiem smakosza moze byc : another smakosz :)
|
May, Scor jest z nami, sam temat przykleił nam ;]
|
Yeah wreszcie cos dla mnie. Pierogi Rox !
|
nie przyklejil...
Drom chyba sie zastanawia czy zrobic ale ta grupa nie bedzie glupia.Wiem to |
Jak to wypali to wchodze ;)
hail |
Drom robi grupke.Wyszedl z tematu a jak by mial nie robic to by to wyrazil.Mam nadzieje ze robi...
|
Drom fri grupa plx ^^
|
SUPER POMYSŁ!:P
Banan a'la snickers ROX! Jeśli to wypali dołączam HAIL SMAKOSZE! |
Niech zyje wolność dla wrazyw i mięsa! Ta grupa musi zaistnieć....
|
Gewof mowi TAK grupie smakoszy!
|
Osobiście kiedyś myślałem o takiej grupie, tzn nie rozważałem nad jej powstaniem tylko się zastanawiałem czy taka miałaby rację bytu.
|
Raul fajny pomysł - ja sie na to pisze. Wczoraj na obiad byłem w mc'donaldzie (a nie jadlem sniadanie - wienc se troche pojadłem) a na kolacje miałem pizze... Kocham fast food i słodycze, ale lubię też zdrowo i pożywnie zjeść - łazanki i kotlet "komandor" rox ;)
|
Jestem za! Jak nie Royal Frytex to smkaosze :) Ale i tak ja najbardziej lubie frytki ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |