![]() |
Problem z tibiacast
Witam, mam problem przy rejestracji na tibiacast.com. Podczas rejestracji zaznaczam te trzy okienka i klikam register, a wtedy wyskakuję mi coś takiego:
After checking your IP, system detected that you are using Web-Proxy. Sorry, but registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator. O co chodzi, co robić? Proszę o pomoc i z góry dziękuję! |
Odświeżam...
|
Chodzi o to, że system detected that you are using Web-Proxy. I dodaje, że registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
|
Tyle to ja wiem, ale nie wiem jak to rozwiązać i piszę, bo może ktoś miał ten sam problem i wie co zrobić...
|
If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
Dalej nie wiesz jak to rozwiązać? Może czas kupić nowy musk. |
Po 1. Słabo znam angielski, a forum jest od pomagania... (nie gadaj, że są translatory, bo one źle tłumaczą)
Po 2. Piszę się mózg, a nie "musk", zajrzyj do słownika zanim coś napiszesz. Po 3. Lepiej już nic nie pisz, bo nie będę się z Tobą kłócił. |
Witaj też miałam ten problem najłatwiej poprostu wpisać w google z czym masz problem i szybko znajdziesz rozwiązanie problemu
Ja już niestety nie pamiętam jak to się robiło aczkolwiek nic skomplikowanego także napewno dasz sobie z tym rade |
Cytuj:
Kopiuj > wklej Cytuj:
Cytuj:
Każdy ma prawo nie znać angielskiego (chociaż to trochę dziwne), ale nie każdy ma prawo mówić mi, że translator słabo tłumaczy i że dalej nie rozumiałby o co chodzi po tekście, który zacytowałem wyżej. Btw, wcześniejsze tłumaczy tak: Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
To akurat przetłumaczyło poprawnie, ale już wielokrotnie tłumaczyło na głupoty, więc sam sobie tłumaczyłem 2 razy lepiej niż ten translator google. |
Problem
Mi nadal to się wyświetla chociaż wziąłem bez proxy specjalnie ściagnąłem . Nie wiem co sie dzije proszę o pomoc!! Z gory dzieki !!!!!
|
Cytuj:
|
czyli jak to zrobic?
|
|
Cytuj:
ale co mam napisac administratorowi napisalem mu takie cos ale nie wiem czy to dobrze jest Hello, I can't instal Tibia Cast on my computer, I dont know why. I off server proxy but i have still problem. I saw on forum if i off server proxy and still have problem with found acc, i have to contact admin My IP adress is *********** czy moze cos innego? |
Raczej admin powinien to zrozumieć ;].
|
nice nice nice c;
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |