![]() |
"Hojne i zabójcze GSy atakują (2)"
Oto superprodukcja jakiej świat nie widział. w tym filmie dzieją się rzeczy niesłychane film trzyma w napięciu. Bloker pada, z gsa wypada .... sami sie dowiecie, jeden z sorków dostaje spierdziel od blokera lvl advance mój , fishing adv :D,CYKLOP Benek blokuje gsa. bloker powraca na miejsce i gs hunt trwa wszysko to krecil Lukasz Sorcer. a mnie znacie z filmu Gs hunt zamieszczonego wczoraj Michal Krak (azura)
http://republika.pl/mikelus/gs2.rec :cup: |
Reklama dobra, ale mi link nie dziala :(
Edit: Taraz działa. I Nie mów mi że marudze bo jak wcześniej klikałem to niedziałał... |
Cytuj:
|
Bloker padl..
No ale nie zalamal sie i dalej krecilscie film wielki + :D Ale mnie ten teskst dojechał (cytuje) 21:45 Sahess: a on paralizuje? Tak sie idezwal do Ciebie jakis nóób ;p |
nie nie to nie do mnie. Lukasz Sorcer to nie ja to kumpel. ja jestem Michal Krak
|
Myśle ze podobal wam sie filmik poprostu super nam sie udal a do tego ta dead blokera, ktory byl silny i sie nei zalamal. zapraszam do ogladania ;)
|
bardzo fajny filmik według mnie masz +++++++++++++++++++++tyle plusów
|
Powiem tak filmik jako filmik to ok :] ale bloker mnie załamał nie uhał sie, a miał tyle czasu... Niedawno też tam padłem od gsa, ponieważ mi się myszka zacięła i jakiś super gs po 200+ ciągle walił no nic gsy dziwne są :P
|
@up Ktoś ma już taki avatar -.-
@topic Benek wymiata... |
thx wam all. mysle ze wam sie ogolnie podobaja moje filmy ^.o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |