![]() |
Problem z potwierdzeniem maila od CipSoftu!
Witam wszystkich,
Jest poważny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mój brat założył sobie dzisiaj nowe konto na Tibii na tym samym serwerze co ja gram, tak byśmy mogli w przyszłości chodzić na wspólne hunty. Wszystko szło pięknie, do czasu oczywiście... Gdy wbił 8 lvl poszedł do Wyroczni aby wybrać profesję. Od Wyroczni otrzymał informację, że musi najpierw potwierdzić swój adres email, by móc opuścić wyspę. Wydawało się nic prostszego. Niestety!? Ani po bezpośrednim kliknięciu przesłanego przez CipSoft linku ani po ręcznym wklejeniu strona nie chcę się załadować. Próbowaliśmy już na innych przeglądarkach oraz na innym komputerze - bezskutecznie jednak. Zwracam się z pytaniem do Was czy ktoś zna może rozwiązanie takowego problemu. Czy może ktoś napotkał (osobiście lub któryś ze znajomych) podobny problem? Oczywiście najbardziej mnie interesuje jak to rozwiązać. Napisałem maila do CipSoftu na adres [email protected] ale wątpię szczerze by odpisali cokolwiek. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam, Velgarth. Daliśmy z bratem radę rozwiązać problem. Temat do zamknięcia!! |
zaloguj się na tibia.com i weź opcję aby jeszcze raz wysłali mail
może go ma w spamie (jak tak miałem) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |