![]() |
Problem z Questem
Quest: http://tibia.pl/quest_pokaz/The_Scat...Sorcerer_Quest
Mam problem z tym questem, a dokładnie "Misja 3: Love's a Wicked Game". Wszystko szło dobrze dostałem ten topór i książkę, oddałem je Eclesius'owi, zdobyłem zwój z pytaniami z szafki. I teraz jest problem Zadałem krasnoludowi i elfowi pytania i gdy gadam z Eclesius'em tak jak jest opisane na tibi mówi mi on, że to nie ma sensu, próbowałem te odpowiedzi wpisywać i na przemian też i nic dalej mówi, że to niema sensu. Pomoże ktoś |
Jesteś więc w momencie gdy masz "parchment" z biblioteki Eclesiusa.
Teraz musisz udać się do NPC Amarie (biblioteka AB'Dendriel) oraz NPC Grodrik (tawerna Kazordoon). Musisz zadać im obu 8 pytań. Największy problem jest w tym miejscu taki, różni się to dla każdego gracza, nie ma więc schematu odpowiedzi jak np. w DTD quest. Musisz próbować różnych opcji. Nic więcej Ci niestety nie pomogę a jeśli masz problemy z językiem ang. poproś kogoś na serwerze, kto zna dobrze ang. Powodzenia :) |
Velgarth oni dokładnie odpowiadali tak jak jest napisane w linku, który podałem i tak samo zadawałem pyrania. Tam pisze, że to są blue eyes albo true ani to ani to nie działa, podałem wszystkie możliwe słowa i nic. A tekst rozumiem bo angielski znam
|
Teraz już nie pamiętam dokładnie, ale nie jest przypadkiem tak, że musisz dowiedzieć się co mają wspólnego i udać się z tą informacją z powrotem do Eclesiusa? Może w ten sposób spróbuj... może to coś da. Jeśli nie to poproszę brata on jeszcze questu nie robił i zobaczę wtedy
|
Tak, wszystko wspólne co mogło być wyczytane z ich odpowiedzi podałem i mam dylemat bo chce ten quest skończyć do 20lvl a mam 19lvl i chce dalej expic a szkoda mi go zostawic musze mniec go ukonczonego! :P
|
Siema mam ten sam problem prosze to sa odpowiedzi probowalem kilka wpisywac i nic to nie daje ;/
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |