![]() |
Malfroy - filmy o penspinningu
W tym temacie bede zamieszczał filmiki o penspinningu, zarówno pojedyńcze comba jak i większe produkcje :P W większości to bedą moje wypociny, aczkolwiek czasem zapodam też coś z czołówki Polskiego bądź światowego PSu.
[spoiler=Co to penspinning]Pen spinning (ang. kręcenie długopisem) - odmiana żonglerki kontaktowej, w której używanym przedmiotem jest długopis, ołówek lub przedmiot przypominający je kształtem. Jest to umiejętność polegająca na wprawianiu długopisu w ruch i manipulowaniu nim w taki sposób, aby wykonywał w ręku efektowne ewolucje, obroty, przemieszczał się między palcami itp. Osoba uprawiająca pen spinning to pen spinner.[/spoiler] Portal Polskich Penspinnerów Moje ostatnie filmy: Malfroy Day Session malfroy buster session Rekord Polski w Pinkybustach ~~ Promo Portalu Polskich Penspinnerów ~~ Najlepsze filmy z II rundy Mistrzostw Świata ~~ I żeby nie było że PS to ino siedzenie nad biurkiem i kręcenie długopisem: Wracając z Meetingu PS-ów w Krakowie (jam jest ten co kręci jako drugi): Trójkącik: Domcior & PruCe & Malfroy ~~ Ostatni Meeting Penspinnerów w Katowicach Narazie to tyle, zapraszam do oglądania i komentowania, jak również do subskrypcji mojego kanału. Mam nadzieje iż uda mi się kogoś zarazić penspinningiem :] pozdrawiam, Malfroy |
|
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26. |