![]() |
Mysterious Fetish & HG
Mam takie małe pytanko czy dzieki Mysterious Fetish mozna jeszcze wyjsc z HG?
|
Tak. limit 10 znaków
|
A jak dokladnie? Co trzeba zrobic?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Czy to nie jest quest spoiling??(położyć na ołtarzu)
|
Ok, thx all, chyba juz wiem :)
PS. qrde dopiero co zalowylem temat a juz na wszystko odpowiedz - CoooooL xD |
to ja tez mam pytanie do HG ale nie chcialem zakladac nowego tematu
a wiec z jakimi skillami knajt moze spokojnie chodzic do HG nie obawiajac sie o szybkiego deda |
To zależy czy chcesz również bić ds-y czy tylko ghoule i skele.
Jak bez ds-ów, to myśle ze 60/60, 4mlvl i fs,f-axe czy też skull staff i oczywiscie w miare dobry eq. A jak razem z ds-ami, to juz 2h weapon i jakieś 70/70 i do tego Hmm by sie przydały. Jeśli chodzi o pierwszą możliwość musisz dobrze znać HG aby na ds-a się nie natknąć. |
a wogule co to jest te HG??? bo ja jestem nowicjusz w tych sprawach :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
|
MF i oltarz.
To jak w koncu jest z tym oltarzem bo w innym temacie przeczytalem ze nie da sie wyjsc. Tzn. ze kiedys sie dalo, czyli rozumiem ze teraz juz sie nie da a tu czytam ze sie da.
Prosilbym o odpowiedz jezeli ktos niedawno wyszedl w ten sposob.Niedawno czyli po ostatnim updacie. Jezeli ktos wyszedl to jeszcze mam pytanie czy to cialo co tam lezy na srodku musi lezec zeby uzyc mf'a. Z gory wielkie dzieki. Dajcie znac na gg:1149957 jak odpiszecie ;) |
ehem... o ile sie nie myle to juz po ~czerwcowym upie nei mozna jzu wychodzic z hg za pomoca tego itemka...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |