Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Opowieść (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=235908)

tyio 21-03-2011 17:08

Opowieść

Episody, Prologi, Epilogi, Bonusy itd.:
Prolog (I/II) - 1 strona 1 post
Prolog (II/II) - 1 strona 10 post

Prolog (I/II)

Uwaga, to jest mój pierwszy fake na TYM FORUM więc za bardzo nie krytykować bo jeszcze nie wiem jakie fake'i lubicie. ;)

tarex 21-03-2011 18:24

takie to dziwne trochę , on umarł czy co zrobił bo nie wiem

tyio 21-03-2011 18:39

W 4 obrazku jest błąd, sorry. "zayjesz" a miało być "zyjesz". Sorry..

@tarex
Trzeba chociaż mieć trochę rozumu by to zrozumieć, jest to połowa prologu mogę powiedzieć.

Dyzuyx 21-03-2011 19:47

[no comment]Skończ ten fake tak epicko, jak go zacząłeś![/no comment]

Jakbyś potrzebował outfitów jakichś to pisz pod zamówieniami...

...wszystko...

...abyś...

...robił dalej... *umiera*

tyio 22-03-2011 10:41

Mam problem robię outfit, i wziąłem od Arashela bo dodał do tematu "Grafiki na zamówienie" to dobra, wybrałem jeden i chcę go pokolorować ale nie mam nakładek, więc jak mogę pokolorować? Ślijcie na PW odpowiedzi.

WhaniWayday 22-03-2011 13:15

nolvadex for female bodybuilders 64

nolvadex uk labs Pittsburgh and buy novaldex discount nolvadex overnight Norway Current data from clinical trials support five years of adjuvant Nolvadex therapy for patients with breast cancer. We recommend also: breast cancer nolvadex treatment Portugal
P.S. Sorry for choosing "Niusy" to leave a message for you about nolvadex and gynecomastia
www.forum.tibia.pl - best site! Thanx!

tyio 22-03-2011 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tyio (Post 2804736)
Mam problem robię outfit, i wziąłem od Arashela bo dodał do tematu "Grafiki na zamówienie" to dobra, wybrałem jeden i chcę go pokolorować ale nie mam nakładek, więc jak mogę pokolorować? Ślijcie na PW odpowiedzi.

Nadal aktualne...

@edit
Zrobiłem na razie 2 klatki. Cierpliwości, koniec prologa będzie po jutrze lub a jak nie to w piątek jak szybciej nie dacie mi poradnika na kolorowanie outfitów bez nakładki, bo mi to się nie udaje w ps'ie, gimpie i paincie !.

tarex 22-03-2011 16:07

ok a jak potrzebujesz koni to pisz w temacie " stajnia wierzchowce na zamówienie ,,

Dyzuyx 22-03-2011 20:38

@up
Wiesz co? Od tego jest przyklejony temat, więc niepotrzebnie robiłeś swój.

@tyio
Wątpię w to, czy będzie zachwycony, ale jak już, to użyj GIMP'a...

Ahh:
- zrób cokolwiek (namaż na nowej warstwie ołówkiem obszar, który ma być zaznaczeniem i bierz "zaznaczenie kanału alfa") aby zaznaczyć obszar do pokolorowania
- znajdź filtr na kolorowanie po prostu.

tyio 22-03-2011 21:10

Dzięki koloruje już outfit ! ;) Jutro lub po jutrze dokończenie prologa ;)

tyio 23-03-2011 15:18

Prolog (II/II)
Sorry, że koniec taki zjebany i wgl. ten dokończenie prologa nie wyszło, bo GIMP żeżarł 2 klatki z magią, i 2 klatki tam co poluje i mówi że widział wojsko. Sorry. ;) UWAGA, Niedługo będzie Episode (I/IV) !

Dyzuyx 23-03-2011 16:40

Zagmatwane to trochę, po to jest prolog aby ujawnić rąbka fabuły i wtedy przejść do akcji. I mean, nie wiadomo, czemu ci dwaj muszą uciekać przed wojskami. Mimo wszystko, dobrze się czyta... xd

tarex 23-03-2011 20:14

hehe fake się rozkręca dodaj tylko dlaczego uciekają przed wojskiem
hahahaha@ na pewno czytałeś fake 3 wojna tibijska bo ta jednemu gościowi swój nick wstawiłem . tobie się to spodobało i użyłeś w swoim .

tyio 24-03-2011 11:33

Zawiodę cię Tarex, nie czytałem twojego fake'u, ale dlaczego uciekają przed wojskiem wyjaśnię w Episode (I/IV)..

tarex 25-03-2011 08:53

dobra szybko dawaj następny part o jeszcze tytuł czy te fake ma się nazywać opowieść czy wymyślisz konkretniejszy tytuł
3 wojna tibijska@ moja dziewczyna ma bota na forum a kiedy bylem u niej sprawdzała kto gdzie był i ty widziałeś mój fake wiec nie kłam
ps nie banujcie mnie za bota to dziewczyna nie ja

tarex 26-02-2012 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tarex (Post 2805034)
dobra szybko dawaj następny part o jeszcze tytuł czy te fake ma się nazywać opowieść czy wymyślisz konkretniejszy tytuł
3 wojna tibijska@ moja dziewczyna ma bota na forum a kiedy bylem u niej sprawdzała kto gdzie był i ty widziałeś mój fake wiec nie kłam
ps nie banujcie mnie za bota to dziewczyna nie ja

o fak co ja kulwa napisałem ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53.