![]() |
SS'y by Rash'Sidius
na wiele narazie z mojej strony nie liczcie narazie mam bana do 29 Stycznia ale po 29 stycznia dodam jeszcze troszke SS'Qw jak nie zapomne :p
Jestem zmuszony dać link Albumu bo jak daje linki to się nie wyświetlają X( no tródno. . Są w Albumie jeszcze stare SS'y z Galany ale już skończyłem z tym serwem. Hail Celesta! 8o http://www.angelfire.com/sd2/huru/rash/ Za fajne to te SS'y nie są ale miałem Hacka na ACC 5 dni po wejściu na Main i loot też za dobry nie jest z tego powodu :p ale za to m lvl ważny ;) |
wszystko spoko ss się otwierają ale.... gówno wielkie widać... wszystko jest za małe....:/ a tak pozatym to nieźle
|
Sry za Album troszke denny ale tam gdzieś maczkiem pisze że możan powiększyć klikając na Link ;) A pozatym Thx nie sądziłem że bedę mieć jakiegoś pozytywnego posta a tu prosze 8o :D 8o
|
Siemqa Rasher dawnośmy sie niewidzieli XD
Siema rash. Jak zapewne widzisz zrobiłem se druta. NIe jestem w żadnej gildi bo i tak by sie rozpadła znowu ;)
A tak on topic to nie oglšdałem screenów :) właciwie to po co ten post wogóle. He he. ps. to mój trzeci post. :P |
Obejrałem album ;)
Album obejrzałem screeny fajne ale mam lepsze na twardzielu :P
A tak off topic to powodzenia życze i wielu wielu gildi które i tak upadnš :P |
Thx ogólnie za posty ;) A tak pozatym ten topic jest moim pierwszym więc dlatego taki denny może kiedyś jak bedę miał większy lvl i więcej bede wiedział o tibi (bo ja to taki nevbie jestem :p ) to z chęcią sie podziele informacjami jesli wydadzą mi się za ważna :)
|
skriny fajne ale takie male :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
|
Sry za utródnienia :( ten album jest zryty ale szukać innego mi sie nie chciało :p tak w dolnym prawym rogu jest Link " view full-size image " i właśnie tam należy kliknąć żeby były takie BiG co prawda tego napisu prawie logóle nie widać ale jak ktoś ma sprawde oko to zobaczy ;) . . .może
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |