![]() |
Hero - krótki
Witam ponownie :P
Myślę ,że filmy z DL mogły się wam znudzić ,więc dla odmiany będzie Hero. Film jest krótki i przedstawia bodajże 1 lub 2 Hero ,jedank ten film miał na celu pokazać ,jakie niebezpieczeństwa czychają na was po drodze. Film trwał by o wiele dłużej ,ale CIP soft ostatnio lubi mass kicki :P Dedykuje ten movie graczowi o imieniu : Lords Felix ,który poległ na Hero przy mass kicku (można go zauważyć razem z Burtem w trakcie filmu na WRL spawn).Comment plz!!! www.torun.mm.pl/~tibia/Filmy/hero.rec |
Siema Ładny film ale to i tak nie to co DL ale spoko blokować Hero to coś.
Dla mnie jesteś przykładem do naśladowania może dla tego że mamy takie same profesje i lvl :)(: .Masz film Giant spidera solo ?? Jak tak to daj chętnie obejrzę.Ja po takich twoich wyczynach postanowiłem dzisij iść solowąć GS ale była jazda.Nie zdąrzyłem zejśćw dół do neigo i złapał mnie lag :)Ale i tak zeszłem i on wali mnie po 100+ . Najlepszy hit jego we mnie to chyba 215.Nie mam czym się chwalić Solnołem go ale poszło 20 UHÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jaki loot P-armor i 15 gp:)(:.. ------------------------------ Knight 44lvl skille 76/74 ------------------------------ POzdrowienia i LUDZIE OGLĄDAJCIE JEGO FILMY FULL WYPASSsssssssss. |
Krótkie to...
|
Nareszcie hero!! tyle na to czekalem...
Mam nadzieje ze bloker nagrywal ;> ~~*Edit*~~ Hyh fajny film ja sie boje blokowac na 40 lvl 75/74 =/ Beda uhy to sprobuje |
hehe TEn film został dodany wczoraj około 22 i do tego czasu do kiedy ja nie dałem odpowiedzi i nie pogratulowałem Dla blokera to nikt nic nie pisał :)
CZyli ja będę zaczynał komentowanie jego filmów :)(: |
Wiesz jak idę z Ellandarem to wszystko jest proste :P Z nim to nigdy nie mam z niczym trudności ;) Mam nadzieję ,że to czytasz wuju :D Kolejny Hero hunt będzie dużo ciekawszy i dłuższy (chyba wrl spawn) , ale póki co Ell jest offline ,a reszta na Hero nie pójdzie bo teraz Demony im w głowie :P Wystarczy liczyć ,że ta pipka zaraz wejdzie ;) Pozdro for all (szczególnie dla Nocny koszmar of Danubia ,który tak dzielnie ogląda moje filmy :D)
|
Dzięki za pozdrowienia:) Będę czekał na film
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |