![]() |
Pacc . Po raz pierwszy
Witam.
Dzisiaj zrobiłem przelew na pacca. ;] Teraz pytania. ( Mam 22lvl sorek 20 m lvl) kasy z 60 k do aktywacji Będzie , eq plate set ;]). - Na czym expić ? Taski , czy coś innego. taki opis do 60 lvl na czym expac. - Eq co kupić ? - Promotion? na 20 lvl i bez eq latać | czy czekać i z eq. - Questy. Te dostępy i cos na kase. I to chyba wszystko. Proszę o nie wytykanie mi błędów. Że kupiłem pacca na 20 lvl i bez kasy , tego już nie cofne. I bez takich komentarzy : "Sprawdz se na necie". Nie musicie odpowiadać na all pytania za raz. Możecie np. na 1. Macie prawo sie poprawiać. I proszę bez kutni . Z góry dzięki. :wasabi: |
Ja polecam expić na larvach a jak level pozwoli to piętro niżej na scaraby. Wanda mam nadzieje masz, więc kup promocje bo krótszy czas regeneracji many pozwoli na dłuższe expienie bez ładowania giepa w manę. Jak nazbierasz kaski to kup jakiegoś shielda lepszego.
|
K
Dzięki. Ktoś jeszcze podpowie?
|
Kupić promocję, jakieś podstawowe czary i za resztę lekkie eq. Możesz na początek trochę zarobić - mino na darashi. Do tego larvy, scaraby, tomby do expienia. Na twoim poziomie bawiłam się także z barbarzyńcami, lizardami oraz dworcami. Poszukaj także poradników na forum, masz rozpisane gdzie jak i dlaczego expić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |