![]() |
35 rp - exp dla kasy
witam gdzie moge expic pallkiem 35 rp zeby miec kase? skille 72/55 najlepiej by bylo jak by nie mial waste. Mam tylko 10k wiec moge kupic jakies poty itp.
eq: boh b robe b legs guardian shield crown helmet royal spears |
Zrób sobie taska na Minotaury w Mintwallin. Zanim zabijesz ich 5 tyś(?), zdążysz zebrać taką kase i loocik do sprzedania że wyjdziesz na ogromny plus :)
To tylko jedna z możliwości. Równie dobrze, lecieć możesz na różnego rodzaju tomby klepiąc wszystko ze spearów. Dworce na PH. Nie grałem dawno w tibie więc nie podpowiem Ci żadnego nowego expowiska :) |
Jeśli facc to Poh
|
elf forteca tam zawaliscie siedzi sie na kase
|
EF tylko Dragon Necklace i można kosić elfy
|
jeśli facc to poh , orc fortess bądz elf fortress, guard dwardy lub tomby(mumie i crypty) pod mount sternum
na pacc to cyce mistrock bądz cyclopolis |
Podam pare przykładów
Cyclopolis Tomby Ank Orc Fortess Mintwallin (tak jak czytalem z taskiem co kolega napisal ) i z tego co slyszalem to resp z tortoise (żólwiami ) nie mam pojecia gdzie |
na pacc polecam mutated raty + mutated humany, potworki raczej słabe, daja sporo expa (150 a raty cos ponad 400 ) a sypie sie z nich kasa po 150 na raz, + tower shield rzadko spada (ale spada) z rata, no i sporo calkiem halberdow, tylko wada - masa botow tam biega wlasnie na kase....
|
Ja ci proponuje pallkiem isc na Poh;p dobry masz exp na gsach i spadaja spider silki
|
Co niektórzy gadają głupoty, gość ma PACC więc po co miałby iść na elf fortres
na przykład? Ja z własnego doświadczenia proponuje Ci albo cyclopolis albo taski na Tarantulach. To pierwsze to raczej dla expa bez waste a drugie średni exp z dużym profitem. |
Cytuj:
on napisał "rp" wiec prawdopodobnie ma pacc'a ;p jeśli chcesz dla kasy to polacam Ci mutated humany albo undeady w yala. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |