![]() |
problem z clientem
otóz gdy chce właczyc tibie i pograc to kiedy włączam gre pojawia sie klepsydra na pare sec i znika i nic sie nie dzieje ale kiedy wejde w menedzer zadan to w procesach jest tam tibia
ale czego bym nie probowal to nie moge wlaczyc gry z gory THX pzdr Alluno |
Ale za co thx? : /
|
Cytuj:
znasz moze rozwiazanie tego problemu? edit: jesli to cos pomoze to na trybie awaryjnym dziala mi tibia |
Zainstaluj sobie windows 7.
|
to nie jest rozwiazanie p[ozatym moj komp nie udzwignie win7
a propo odkrylem ze jak odinastaluje sterowniki karty graficznej to mi dziala natomiast wtedy nie ma grafki wiec to nie ma sensu a kiedy zainstaluje to nawet nie wchodzi client |
Sory ale jak liczyłeś, że wciśnięcie jednego klawisza rozwiąże twój problem to niestety muszę cię rozczarować. W tym wypadku nie ma na niego rozwiązania, musisz poczekać aż samo minie.
|
jak jedno klikniecie przeciez ciagle proboje rozwiazac ten problem, a jezeli nie masz zadnej wskazkowki co do mojego problemu to moze lepiej zeby ktos inny sie wypowiedzal ktos kto moze mial taki sam problem
|
Spróbuj zmienić silnik graficzny tibii (jak to zrobić bez włączania - faq) ew klasyczna reinstalka.
|
zrobilem tak usunalem i zainstalowalem jeszcze raz i nic nie pomoglo dalej jak klikam na ikonke tibi nic sie nie dzieje nawet w menedzerze urzadzen w porcesorach jej nie ma
dodam iz jak instaulje nowa karte graficzna mam to samo co z poprzednia natomiast bez karty normalnie mi dziala ale to nie jest gra bez grafy |
Zmiana silnika graficznego tibii?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zainstaluj sterowniki z innego źródła. Zmieniłeś na OpenGL?
|
stery zaraz sproboje z innego zrodla sciagnac(chociaz probowalem 2 wersji sterow ale zobaczymy)
a na openGL jak mam zmienic skoro nawet tibia niechce mi sie odpalic przeciez pisalem ze jak klikam na tibie to nic sie nie dzieje tylko na chwile klepsydra sie pojawia i znika tak jakbym woguile nic nie robil wogule zadnej reakcji nie ma |
Przecież mówiłam - sprawdź w FAQ. Myślałam, że już to zrobiłeś skoro napisałeś, że nie pomogło...
|
no sprawdzilem ale nic nie pomglo nie wiem co jest grane
net frameworka mam windows installer tez wszystko co potrzebne chyba mam a nadal nic nie moge zrobic z ta tibia nie idze na zaden sposob jej wlaczyc |
ja pierd***
cytat z FAQ... Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |