Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Krótka historia o (nie)przyjacielach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23627)

Peter The Blacksmith 18-01-2005 14:12

Krótka historia o (nie)przyjacielach

Pewnego razu były sobie trzy potworki: orc, bear i dragon lord.
http://img93.exs.cx/img93/2566/f18kg.jpg

Nadeszła zima i orcowi zrobiło się zimno !
http://img93.exs.cx/img93/9889/f26sm.jpg

W pewnym momencie przyleciał dragon lord i obsrał orca. W gównie orcowi zrobiło się ciepło i z radości zaczął nucić swoją pioseneczkę - mruczaneczkę :D
http://img93.exs.cx/img93/3425/f37ky.jpg

Jednak bear usłyszał orca, przyszedł i zjadł go.
http://img93.exs.cx/img93/4706/f41kg.jpg

Jakie z tego wnioski?
1. Nie zawsze ten, kto cię obsra, jest twoim wrogiem.
2. Nie zawsze ten, kto cię z gówna wyciągnie, jest twoim przyjacielem.
3. Siedząc w gównie nie należy nucić.

EDIT: Kawał nie jest mój: usłyszałem go od kolegi B)
Mówię to oficjalnie ponieważ połowa forum NADAL uważa że to plagiat...
Cytuj:

Po raz tysięczny powtarzam: TAKIE TEKSTY SĄ WŁAŚNIE PO TO, BY JE JAK NAJSZERZEJ ROZPOWSZECHNIAĆ... jako przykład podam fakt, że podobny dowcip znalazłem w conajmniej 2 czasopismach i 5 stronach
A człowiek jest podobno istotą obdarzoną inteligencją... 8o

-=HuRu=- 18-01-2005 14:31

Wyjechany Fake bardzo0o mi sie podoba a morał jeszcze lepszy GZ za pomysł a co dopiero wykonanie ale z leksza przesadziłeś z tym Śniegiem prawie nic nie widać :p No chyba że było bardzo0o zimno ;)

Lord kasztanowiec 18-01-2005 15:00

Ten cytat to z filmu EVOLUCJA heheh ;)
a fake fajny ale to gówno to mogles inaczej zrobic i wieksze obrazki to wtedy by byla ocena 9/10
ale jest 5/10 albo na zachete 7/10

Pexazowe 18-01-2005 15:46

Prawie identyczny text był w jednym numerze Cd-Action.Pomysł 1/10 wykonanie 6/10.Jak zachcecie to Wam przytocze tekst z Cd-actiona.

Hail Brothers of the Ring 18-01-2005 16:19

toś się chłopie nie popisał.... jakis rok temu dostałem na power poincie historie pt :" krotki kurs marketingu".. i tam byla historia o słowiku, wole i lisie (lub lwie,,,nie pamietam bo dawwno i nie modne). i wyobraz sobie....slowik siedzial na gałęzi, ale spadł z niej bo było mu bardzo zikmno...o mało nie umarł, ale przyszedł wół i nie widzać ptaszka, nasrał na niego, to go ogrzało i zaczał spiewac, spiew ten usłyszałlis i go zjadł.

morał byl ten sam

pomysł 0/10 (bo nie twój) ..wykonanie 1/10 (nic w zasadzie nie zorbiles, tlyko zwykle screeny pomazałes w paincie baiłym i brązowym sprayem)

ocena koncowa: 0+

GRATZ

ALBERT 18-01-2005 16:21

Kiiicha jednym słowem... Taki sobie pomysł 2/10 i wykonanie... 2/10 też.

L@p0juf0 18-01-2005 17:35

Spoko fake'i.

Mi sie ten fake'i baaaaaaardzo podoba nawet wiesz troche śmieszny jest :P GOOD JOB

Angel&Ogon 18-01-2005 18:41

Mogleś to gówno bardziej...Urozmaicić :D ale tak to nawet ujdzie w tłoku :P

cFaniak 18-01-2005 19:20

Glupota... Idiotyzm... Zobacz sobie fake'i Avagera, to ci wlosy deba stana. Zreszta humor zawarty w tych fake'ach jest baaardzo slaby.

Rehu 18-01-2005 19:34

nie no spoko

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hail Brothers of the Ring
wykonanie 1/10 (nic w zasadzie nie zorbiles, tlyko zwykle screeny pomazałes w paincie baiłym i brązowym sprayem)

Jeszcze teksty wstawił ;p

Jak by to był twój pierwszy fake to bym ci dał ( -3 )
Ale nie napisałeś że pierwszy więc dam ci ( +1)

:evul: Pozdro :evul:

gorgi 19-01-2005 09:19

powiem tylko jedno ROTFL ;)

Mily Knight 20-01-2005 08:09

Dobre :D

Osbrał Orca buahaha 8o to chyba jest najbardziej przezemnie lubiany fragment w tym fake :)

Pomysł 9/10
Wykonanie 10/10

Zrób dalszą częśc :D

Hail Brothers of the Ring 21-01-2005 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mily Knight
Osbrał Orca buahaha 8o to chyba jest najbardziej przezemnie lubiany fragment w tym fake :)

Pomysł 9/10
Wykonanie 10/10

Zrób dalszą częśc :D

Jezuuuu... wy na prawde jestescie tacy głupi? zarowno ty jak iresztachwalących....poczytajcie co inni piszą. juz 3 osoby potwierdziły ze to nie jest jego pomysł! to stara opowiesc przesyłana mailami, a ten młody szczyl sobie ją ukradł (moze byc powołany o prawa autorskie od tego cowymyslil orginał) i przy swoił do realii tibi, swoją drogą niezwykle słabo, bo co za filozofia pomazać screen z gry białym"sniegiem" urzywając opcji "spray" w paincie

Meeen1991 21-01-2005 19:07

hahaaha

ahahahahhaah dobre :D:D:D

Peter The Blacksmith 21-01-2005 20:15

Cytuj:

Jezuuuu... wy na prawde jestescie tacy głupi? zarowno ty jak iresztachwalących....poczytajcie co inni piszą. juz 3 osoby potwierdziły ze to nie jest jego pomysł! to stara opowiesc przesyłana mailami, a ten młody szczyl sobie ją ukradł (moze byc powołany o prawa autorskie od tego cowymyslil orginał) i przy swoił do realii tibi, swoją drogą niezwykle słabo, bo co za filozofia pomazać screen z gry białym"sniegiem" urzywając opcji "spray" w paincie
Muahaha !!! Nie ma to jak usiąść do kompa i zobaczyć kilku Debili ! ( A raczej jednego Debila. ) Ja ten kawał znikąd ściągnąłem, ja go USŁYSZAŁEM OD KOLEGI - czy twój mózg jest za mało wysilony na takie możliwości, Hail brothers of the ring ??? A po za tym za to przezwisko masz u mnie wielkiego MINUSA. Ty też byłeś kiedyś dzieckiem, i pewnie nosiłeś majty w zębach, a na kupę mówiłeś "am-am" :). Ale z drugiej strony: wy piszcie więcej takich debilnych postów, ja się pośmieję i będę miał kogo zbesztać :)

Zielevitz 21-01-2005 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peter The Blacksmith
Ja ten kawał znikąd ściągnąłem, ja go USŁYSZAŁEM OD KOLEGI

a mówią że nie ma kosmitów :D

Velenrod 21-01-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peter The Blacksmith
Ale z drugiej strony: wy piszcie więcej takich debilnych postów, ja się pośmieję i będę miał kogo zbesztać :)

Zbesztaj mnie plx !! zbesztaj mnie plx !!

Peter The Blacksmith 21-01-2005 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velenrod
Zbesztaj mnie plx !! zbesztaj mnie plx !!

Hehehe, mi chodziło o to, by utrzeć nosa Debilom, znieważyć ich i żeby ich wytykali palcami na ulicy !!! Ty zaś nic debilnego nie napisałeś... no może poza tym PLX... :evul: Za to mogę cię zbesztać, bo tak piszą tylko n00by :)

Velenrod 21-01-2005 21:52

br ?
no
why ?
--
fri itans plx !!
what itans ?
n00b
--
Tutaj masz jeszcze pare odzywek po ktorych mozesz mnie zbesztac PLX :evul:

Peter The Blacksmith 21-01-2005 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velenrod
br ?
no
why ?
--
fri itans plx !!
what itans ?
n00b
--
Tutaj masz jeszcze pare odzywek po ktorych mozesz mnie zbesztac PLX :evul:

Muahah, nareszcie mogę kogoś porządnie zbesztać :evul:
ACH !!!
O KURCZĘ !!!
CO TY K**** PISZESZ !!!
FRI ITANS PLX !!! Ty n00bie pi******* !!! Co to jest ?!?! A w tibii też tak żebrasz o itemy ??? ŻAL MI CIEBIE !!! Jak widzę prawdziwą Tibią tyłek sobie wycierasz. Powinni wprowadzić przepis ubijania nawet kolesiów n00bów ! Ich (wasza) plaga jest wszędzie ! I NIECH TO BĘDZIE PRZESTROGA N00BIE I JAK JESZCZE RAZ NOOBNIESZ NA MOIM TEMACIE ZNAJDĘ CIĘ NA TIBII I UBIJĘ, A TWOJĄ SKÓRĘ POWIESZĘ SOBIE NAD BIURKIEM !!!!!!!!!!

chyba wystarczy :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22.