Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Komisja wojskowa. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=236295)

demoninator 27-04-2011 16:46

Komisja wojskowa.

Witam. W maju mam komisję wojskową i mam pytanie do kogoś kto miał taki przypadek lub po prostu jest obeznany w temacie i wie na pewno. Mianowicie w maju będe miał matury (komisję akurat mam w dniu wolnym) i zastanawiam się tam jakie zaświadczenie o nauce mam im dać. Czy dać świadectwo, czy kopie świadectwa, a może starczy jakiś kwitek wypisany przez kogoś w sekretariacie?

Ashlon 27-04-2011 17:57

Po pierwsze, nigdzie i nigdy nie zostawia sie oryginalow dokumentow takich jak swiadectwa maturalne czy szkolne. Po drugie - rok szkolny konczy sie w czerwcu, wiec zapewne do tego czasu masz status ucznia. Bierzesz potwierdzenie z sekretariatu o tym, ze sie uczysz - i po problemie.

Yoh Asakura 27-04-2011 18:38

Czy tylko ja nie mam zamiaru obnażać się na tej komisji? Mogą mi nawet mandat wlepić, ale kuśki nie pokażę.

Lasooch 27-04-2011 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2807823)
Czy tylko ja nie mam zamiaru obnażać się na tej komisji? Mogą mi nawet mandat wlepić, ale kuśki nie pokażę.

Small penis detected.

Mnie tam nie rozbierali. Tzn. inaczej - rozbierali, ale bokserki na mnie zostały.

Hakuoh 27-04-2011 19:27

Cytuj:

Spoko, mnie od roku próbują szukać.

spider-bialystok 27-04-2011 19:40

Cytuj:

Ty naprawdę myślisz, że komisja wojskowa bawi sie w mandaty i dyskusje z poborowymi?:D Powiedziano - wykonano.

Pan i Wladca 27-04-2011 20:15

Jak nie ściągniesz skórki z żołędzia to dostaniesz kategorie X :p

Gangrel 27-04-2011 20:48

Yoh, do Ciebie to wezwą proktologa.

Swoją drogą, kto wymyśla takie debilizmy? Od wielu lat nie trzeba się rozbierać do naga, jeśli kiedyś w ogóle trzeba było.

Yoh Asakura 27-04-2011 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2807829)
Ty naprawdę myślisz, że komisja wojskowa bawi sie w mandaty i dyskusje z poborowymi?:D Powiedziano - wykonano.

spoko, nowoczesny i wyzwolony człowieku!
Tak w ogóle, to ja nie jestem poborowym, więc gtfo ;)

Tompior 27-04-2011 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2807835)
Yoh, do Ciebie to wezwą proktologa.

Swoją drogą, kto wymyśla takie debilizmy? Od wielu lat nie trzeba się rozbierać do naga, jeśli kiedyś w ogóle trzeba było.

Prawidłowy rozwój jąder jest ważny i chyba nie muszę o tym przypominać :D W końcu do czegoś nam się w życiu przydają.
Na komisji / różnych sportowych badaniach lekarskich takie rzeczy są często sprawdzane i nie widzę w tym nic złego. Przynajmniej mi to nie przeszkadzało, badanie jak badanie.

3M0-B0Y 27-04-2011 22:09

Dokładnie swojego czasu też jak miałem komisje musiałem pokazać klejnoty na co doktor tylko spojrzał okiem i tyle. Jak masz jajka to tyle co ich interesuje, nie martw się nie będą ci sprawdzać jak często się masturbujesz lub jak daleki masz wytrysk ;)

eerion 27-04-2011 23:07

Cicho bądźcie, nawet jeśli rzeka będzie płynąc pod górę, to Yoh będzie tam napieprzał pod prąd. Bo on jest wyzwolony i buntowniczy i tak trzeba :D
Walcz sobie z każdym źdźbłem trawy jak chcesz.

demoninator 28-04-2011 10:45

Ok dzięki bardzo za odpowiedź. Tylko nie chodziło mi żebym im oddał to świadectwo tylko pokazał i sobie zabrał :P.

Temat można zamknąć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32.