![]() |
Komisja wojskowa.
Witam. W maju mam komisję wojskową i mam pytanie do kogoś kto miał taki przypadek lub po prostu jest obeznany w temacie i wie na pewno. Mianowicie w maju będe miał matury (komisję akurat mam w dniu wolnym) i zastanawiam się tam jakie zaświadczenie o nauce mam im dać. Czy dać świadectwo, czy kopie świadectwa, a może starczy jakiś kwitek wypisany przez kogoś w sekretariacie?
|
Po pierwsze, nigdzie i nigdy nie zostawia sie oryginalow dokumentow takich jak swiadectwa maturalne czy szkolne. Po drugie - rok szkolny konczy sie w czerwcu, wiec zapewne do tego czasu masz status ucznia. Bierzesz potwierdzenie z sekretariatu o tym, ze sie uczysz - i po problemie.
|
Czy tylko ja nie mam zamiaru obnażać się na tej komisji? Mogą mi nawet mandat wlepić, ale kuśki nie pokażę.
|
Cytuj:
Mnie tam nie rozbierali. Tzn. inaczej - rozbierali, ale bokserki na mnie zostały. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak nie ściągniesz skórki z żołędzia to dostaniesz kategorie X :p
|
Yoh, do Ciebie to wezwą proktologa.
Swoją drogą, kto wymyśla takie debilizmy? Od wielu lat nie trzeba się rozbierać do naga, jeśli kiedyś w ogóle trzeba było. |
Cytuj:
Tak w ogóle, to ja nie jestem poborowym, więc gtfo ;) |
Cytuj:
Na komisji / różnych sportowych badaniach lekarskich takie rzeczy są często sprawdzane i nie widzę w tym nic złego. Przynajmniej mi to nie przeszkadzało, badanie jak badanie. |
Dokładnie swojego czasu też jak miałem komisje musiałem pokazać klejnoty na co doktor tylko spojrzał okiem i tyle. Jak masz jajka to tyle co ich interesuje, nie martw się nie będą ci sprawdzać jak często się masturbujesz lub jak daleki masz wytrysk ;)
|
Cicho bądźcie, nawet jeśli rzeka będzie płynąc pod górę, to Yoh będzie tam napieprzał pod prąd. Bo on jest wyzwolony i buntowniczy i tak trzeba :D
Walcz sobie z każdym źdźbłem trawy jak chcesz. |
Ok dzięki bardzo za odpowiedź. Tylko nie chodziło mi żebym im oddał to świadectwo tylko pokazał i sobie zabrał :P.
Temat można zamknąć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |