![]() |
Jak w to sie gralo?
Witam, nie gralem z jakies 2 czy 3 lata. Moze wroce do gry, lecz z racji tak dlugiej przerwy mam kilka pytan.
1. Jak bardzo zmienila sie tibia od czasu mniej wiecej wprowadzenia nowego wygladu, mowie o nowych wygladach postaci do dnia dzisiejszego. 2. Co tam ciekawego u paladyna? Pamietam kiedys ograniczenie na strzaly na iles kratek, ogolem co nowego? 3. Czy recovery keyem odzyskam obydwa hasla? Te pierwsze glowne i drugie moje wymyslone? 4. Czy nadal za iles euro mozna kupic nowy recovery key? Zmienilbym dla pewnosci. 5. Czy tibia.pl nadal sprzedaje PACC'e? 6. Co to za Achievement Points? 7. Widze ze non pvp przeszlo na opcjonalne pvp, na czym to polega? walki odbywaja sie za zgoda? |
1. bardzo się zmieniła
2. pełno łuków kusz amunicji assasin stary 65 atk. ogólnie maszynka do kasy expa solo nikt ich nie lubi ;D 3. hasło ma się tylko jedno chyba 4. tak można 5. nie wiem, wejdĽ na allegro będziesz miał nawet tego samego dnia 6. dostajesz jak co¶ zrobisz, np za addony, jakie¶ niezwykłe rzeczy jak otwieranie okien itp. 7. teraz na non-pvp mog± być wojny gildii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |