![]() |
Nice ssy ;) O_O Ten sorc musial miec high mlvl 595 z ue 0_O Gz adva i wszystkiego :P:P
|
jak będę duży też chce być taki jak ten Sorc ale narazie jeszcze bardzo0o dużo mi braQje . . tym bardziej ze mam bana od GM'a za MACRO USE :p
|
na jakim swiecie akcja sie dzieje :P i GZ SS spoKx
|
Dzieje się to na świecie solera :]
a ten ziomek to jest 112 sorc polak :D.. a mlvl ma 67 hrhr.. :baby: |
super
fajne screeny :) , ja chce jescze:)gratz
|
OMG, kolejny zawodnik z "Ultimate Great Big Super Extra Light" spell'em... 2 (drugi) SS od poczatku - Hero na Warlock spawnie :kat:
|
co cie tam dotyka to juz mnie nie interere :* specjalnie dla ciebie usunę tego screena, bo jeszcze napiszesz do gma <lol2>
|
Niezle ssy,wiecej nie napisze bo po co ?;)
|
Cytuj:
|
fajne fajne ale malo zdjencia z huntów ;)
|
o Jarek krecior wpadł na forum ...
Jak masz tibie GG to bys schował chociaż eq ... No ale n\c Fotki ze mna to moga byc :P Wrzucaj wiecej & have fun ^^ |
Oj Jarek,Jarek...
Żal ! :] Ale jak już screeny robisz to wyłączaj na chwile te Tibie N gage :> Albo dawaj mniejsze światło,żeby nooby pomyślały,że masz utevo gran lux,którego na pewno nie kupiłeś. Pozdrawiam Cię, Zonkus |
MP ci powiadam ;d hihi ? jakie giegie xD? :baby:
|
gratz smajlus tu sarewok...btw nie radził bym Ci uzywac tibi gg itp bbo przez to mialem hacka-.-
|
miło. ;).. a gdzie tu pisze ze uzywam tibi gg ?... 8o a pozatym robie co uwazam :] nikt mi tego nie moze udowodnic :D...
|
Oj Jareczek
Jarek lolq nice Ss'ki
szkoda ze tylko na jednym Ss'ku był Bartas 8o Jak byś nie zgał to ja kumulus B) |
Jareczek daj wiecej ss'kow
cos z huntow i wojny jesli masz ............................... Adamus La Festa :evul: |
Cytuj:
|
solera :) i wszystko jasne :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |