Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn na pacc'u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=236536)

Eshama 24-05-2011 17:25

Paladyn na pacc'u

Dość długo nie grałem w Tibie, ale postanowiłem pograć sobie przez zbliżające się wakacje :>
Może mi ktoś poradzić gdzie opłacalnie mogę expić 70-80 RP?:)

ruszek 24-05-2011 17:35

Najlepiej w przyklejonych tematach. Możesz także spróbować w poradnikach, ale wymagają one zrobienia questa pt. "Szukaj".

ZonaRomana 25-05-2011 14:31

Przez wakacje polecam poexpić na dworze z kolegami :)

Rudimir 25-05-2011 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZonaRomana (Post 2809694)

Nie no co ty gadasz, przecież expienie jest 100x lepsze, nie trzeba nigdzie wylazić, można grać nawet jak jest kiepska pogoda. Chyba chcesz, żeby chłopak miał niezapomniane przeżycia z wakacji na piratach, dragach itd?

Eshama 27-05-2011 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZonaRomana (Post 2809694)

Akurat z tym nie mam najmniejszych problemów. Obie rzeczy nie muszą się wzajemnie wykluczać ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudimir (Post 2809727)
Nie no co ty gadasz, przecież expienie jest 100x lepsze, nie trzeba nigdzie wylazić, można grać nawet jak jest kiepska pogoda. Chyba chcesz, żeby chłopak miał niezapomniane przeżycia z wakacji na piratach, dragach itd?

nie znasz, nie oceniaj, greetings.

Ameriov 28-05-2011 04:29

Wiesz, tacy ludzie muszą pohejtować. Sami mają złe życie, więc chcą sobie podbić ego :)

Do 90lvl rób po prostu taski, jakie Ci będzie wygodnie, punkty Ci się przydadzą. Później hunć DLe Fenrock, Frosty, Wyrmy LB i wróć na 130+, jeśli nadal nie będziesz wiedział co bić ^^.

ZonaRomana 28-05-2011 10:10

Dodaj do tych expowisk GSy na wysepce Malada i Bonebesty, gs, necro, na Ramoa, czy nawet Lich hell :) Mysle ze na ten levelek to tez niezle expowiska :)

Eshama 28-05-2011 13:16

Dziękuje ślicznie :)

ruszek 28-05-2011 15:56

Nie wierze że mu odpowiedzieliście. A potem dziwić się, że robi się syf na forum ... Czy tak trudno wpisać "Poradnik dla paladyna" w szukajce, wejść do poradnika i poczytać o expowiskach ? Ew. Napisać w przyklejonym temacie ?

Rudimir 28-05-2011 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eshama (Post 2809860)
Akurat z tym nie mam najmniejszych problemów. Obie rzeczy nie muszą się wzajemnie wykluczać ;)
nie znasz, nie oceniaj, greetings.

Więc jednak za dużo nachrzaniasz w te pixele ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2809887)
Nie wierze że mu odpowiedzieliście. A potem dziwić się, że robi się syf na forum ... Czy tak trudno wpisać "Poradnik dla paladyna" w szukajce, wejść do poradnika i poczytać o expowiskach ? Ew. Napisać w przyklejonym temacie ?

Signed.

demoninator 28-05-2011 21:49

Nie rozumiem trochę was, że albo się spotyka z kumplami albo gra w tibie? Dzień trwa od 7-24 ew. do 1-2 zależy kto ile śpi. Powiedzmy że chodzi do szkoły to wraca max 16, lekcje nauka to z 2 godziny, jest 18. Powiedzmy wyjdzie z kumplami, ale nie zawsze ktoś może, nie zawsze się chce. Pozostaje z 3 godziny na pogranie o ile tyle chce mu się pograć.

No chyba że u was granie to min. 10 godzin no to w tym wypadku rzadko można spotkać się z kimś.

Eshama 28-05-2011 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2809887)

Nie, nie trudno wpisać, tyle że nie znalazłem odpowiedzi które by mnie zadowoliły i założyłem ten temat :)
Nie znalazłem aktualnego poradnika dla paladyna pod najnowszą Tibię.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudimir (Post 2809903)
Więc jednak za dużo nachrzaniasz w te pixele ;]

Sprawdza się tu jednak stare powiedzenie, że najwięcej pier***ą Ci, którzy nic nie wiedzą. :*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez demoninator (Post 2809906)
Nie rozumiem trochę was, że albo się spotyka z kumplami albo gra w tibie? Dzień trwa od 7-24 ew. do 1-2 zależy kto ile śpi. Powiedzmy że chodzi do szkoły to wraca max 16, lekcje nauka to z 2 godziny, jest 18. Powiedzmy wyjdzie z kumplami, ale nie zawsze ktoś może, nie zawsze się chce. Pozostaje z 3 godziny na pogranie o ile tyle chce mu się pograć.

No chyba że u was granie to min. 10 godzin no to w tym wypadku rzadko można spotkać się z kimś.

Jestem tegorocznym maturzystą, więc czasu wolnego mam bardzo dużo. Przynajmniej na razie :)

ruszek 29-05-2011 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eshama (Post 2809913)
Nie, nie trudno wpisać, tyle że nie znalazłem odpowiedzi które by mnie zadowoliły i założyłem ten temat :) Nie znalazłem aktualnego poradnika dla paladyna pod najnowszą Tibię.

Poradnik od 1-100 by Esco, czy jakoś tak. Myślisz że MUSI być pod najnowszą tibię, bo przecież dodali 43746734637246734 expowisk dla 70 pallków ? Jeśli nie znaleźliśmy odpowiedzi, piszemy w "Gdzie expić - porady dla niezdecydowanych" i tyle, od tego jest tamten temat.

Eshama 29-05-2011 16:28

Wydaje mi się że z kolejnymi update'ami wprowadzane są nowe rzeczy, jak już na początku podkreśliłem długo nie grałem w tą grę, no ale dobrze, przyznaję Ci rację :)

Rudimir 29-05-2011 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2809933)
Poradnik od 1-100 by Esco, czy jakoś tak. Myślisz że MUSI być pod najnowszą tibię, bo przecież dodali 43746734637246734 expowisk dla 70 pallków ? Jeśli nie znaleźliśmy odpowiedzi, piszemy w "Gdzie expić - porady dla niezdecydowanych" i tyle, od tego jest tamten temat.

Dodam tylko , że jeśli nie potrafi się expić najłatwiejsza profą na lowlvlu to można zawsze zmienić grę ew sciągnąć bota.

Dretheu 29-05-2011 17:13

Ale ciężko było mu odpowiedzieć i nie robić kłótni. Co nie ? :P

Eshama 29-05-2011 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudimir (Post 2809947)
Dodam tylko , że jeśli nie potrafi się expić najłatwiejsza profą na lowlvlu to można zawsze zmienić grę ew sciągnąć bota.

Ja nie wiem co chcesz osiągnąć poprzez swoje nieudolne próby docinek ;)
Wskaż mi miejsce, gdzie napisałem, że nie POTRAFIĘ expić.
Jeśli dusisz w sobie jakieś problemy, to nie musisz siać zawiści wszędzie dookoła gdzie się tylko da ;) Jak już widzisz jednak nie łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi.
Mimo wszystko, peace i miłego początku tygodnia :)

Ameriov 30-05-2011 01:38

Dokładnie, morda, temat za chwilę umrze śmiercią naturalną. Poflamujcie sobie na torgu, tam to lubią (trochę bardziej).

Rudimir 30-05-2011 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eshama (Post 2809963)
Wskaż mi miejsce, gdzie napisałem, że nie POTRAFIĘ expić.

Proszę ->
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eshama (Post 2809655)
Może mi ktoś poradzić gdzie opłacalnie mogę expić 70-80 RP?:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eshama (Post 2809963)
Jak już widzisz jednak nie łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi.
Mimo wszystko, peace i miłego początku tygodnia :)

Po takiej ilości ziółek jaką sobie aplikujesz nawet Yaro Kaczyński byłby spokojny ;)

www.tibia.wikia.com -> najwyraźniej nigdy nie byłeś na tej stronie, więc zapraszam, tam znajdziesz odp na swoje błahe pytania.

Eshama 30-05-2011 20:03

Specjalnie pogrubiłem słowo POTRAFIĆ, jeżeli tego nie zauważyłeś.
Nie POTRAFIĆ expić, a nie wiedzieć gdzie, to dwie różne rzeczy.
To moja ostatnia odpowiedź na twoje naprawdę fascynujące i godne uwagi problemy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13.