![]() |
109 Knight... gdzie expic <wstydzi sie>
Tak jak w temacie,gdzie expic 109 kinia ?? Ostatnio tym charem grałem na 7.9 Tibi,potem zaopiekował się nią mój brat a teraz wracam do gry i przyznam się bez bicia ze nie wiem gdzie expic ;/ jest to kinia skille 83/77 ;/
|
Jaki kinia? Jak już to knight lub po spolszczeniu najt... obadaj sobie Blood Brother Quest i Yalahar tam na jednej z wysp gdzie robi się tego Blood Brother Questa są fajne potworki w sam raz dla Ciebie. Ew. dragi dle, wioska Chor z lizardami, wyrmy w górach Liberty Bay.
|
Cytuj:
|
Jakos sie nie doczytalem czy mac pacca czy nie :D
jak niemasz to exp venore d lair , orc fortess , POH :D tu najlepiej jest a jak pacc to poprubuj na dl darashia:D |
Niema pacca to D lair i elf fortess i orc fortess ,
Jest Pacc to Yalahar , DL na darashi wyrmy lajtowo ;] |
Polecam orc fortress, zbieraj te śmieci z nich (orc leather, gear hood) a następnie sprzedawaj w thais ;) Zarobisz ładnie przy okazji
|
na tym lvl chor :> teraz po tych wszystkich upach jest pusto, a takim kina wszystko leci na szota, no chociaz przy tych skillach tobie moze nie ;)
|
dowal trochę skilla i mozesz zdobywać świat ;) proponuje sobie taski troche nawbijać, np mutated tigery, fajna kasa i niezły exp (yalahar)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |