![]() |
Czy to prawda
Czy to prawda, że nie można więcej niż 2k przenieść z rooka na maina?
|
Nie. można wynieść max 2l
|
Ta. Nawet w banku możesz mieć do 1k ;/
Gram na rooku i to jest straszne co cipsoft zrobił z rookgaardem.. Grafika,ten bank i wgl. ;/ |
CipSoft bardziej myśli o Mainlandzie bo na Rookardzie ludzie nie kupują pacca, więc wiesz..
Trzeba gdzieś zgłosić żeby poprawili to. xD |
Po coś przecież to jest... Nie 'poprawią', na pewno.
|
Dretheu, ale mając kupę kasy na Rooku i przenosząc ją na mainland po jakimś "cudownym" odmienieniu - Cip miałby to samo, a tak mają jedynie nicość. Jak zrozumieć to ich postępowanie...już nie mówiąc o zwierzęcej chęci posiadania kasiory, ale już o logice...
Mikserko, w banku to moga mi jedynie kasę rozmienić, NPC Paulie to noob, więc może mi przechować jedynie słowo "hi", bo "bye" to od roku nie widział ;) :D Poza tym nie ma co narzekać, trzeba znaleźć coś pozytywnego i tu (pomimo wszystko...) ;) Nie sprawdzałem, więc zapytam: Mając kupę cc zatem na Rooku nie można tego przenieść na mainland? Co wtenczas pisze oracle przy próbie przejścia, a może całość znika po przekroczeniu poziomy ilości "dozwolonej kasy"? |
Oracle przepuści, jednak kapitan statku każe zostawić.
|
mozna tez zainwestowac w addon itemy, ale to których cena jest podobna na mainie np chicken feather
|
Albo spider fangi i sprzedać na bewitched evencie po 1-2k ea.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |